Vyjmout 5-10 minut před koncem pečení. Postup: program 3 (francouzský), velikost střední, kůrka světlá. **Zdroj:** www.sweb.cz/hafca.h... více o Panetone
Přibližná hmotnost chleba 900-1180 g. Doporučení: přidejte rozinky a ořechy až po zaznění akustického signálu, po druhé hnětací fázi. Pozor: při... více o Ořechový a rozinkový chléb
Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou, klíčky a semínky. Přidáme podmáslí,... více o Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Přísady (kromě rajčat) vložíme do pekárny (zachováme pořadí), zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Až zazní zvukový... více o Italský bílý chléb II.
Základní suroviny dáme do pekárny a zapneme program SPRINT (pekárna ETA Siesta - 1h 58 min.), po signálu přidáme různé ingredience podle chuti.... více o Jednoduchý chleba z kvasnic
Do pekárny vyklepneme vejce, přidáme vlažné mléko a mouku smíchanou se solí a droždím. Zapneme program na přípravu těsta. Housky nakrájíme na kostičky... více o Houskové knedlíky z pekárny
Do pekárny dáme 250 ml vlažné vody a olej. Všechny sypké přísady smícháme a přidáme k vodě s olejem. Pekárnu nastavíme na základní program pečení... více o Kořeněný chléb
Vše postupně podle receptu nasypeme do pekárny a zapneme na hlavní program - cca tři hodiny.... více o Pažitkový chléb pro domácí pekárnu
Z mouky, tuku, kvásku, (vzešlého v trošce mléka a špetce cukru), vejce a soli řádně propracujeme těsto. Pak splétáme houstičky nebo zavinujeme rohlíky... více o Domácí housky
Krajíčky chleba nakrájíme a necháme je přes noc namočené ve vodě. Druhý den přidáme mouku, kmín, vodu, sůl a droždí. Utvoříme 2 bochánky a necháme... více o Fatmirův chleba
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, zapneme program Klasik, velikost II, kůrka střední. Výsledný chléb je poměrně hutný, ale dobrý. Váží... více o Jogurtový tmavý chléb Harmony
Do nádoby pekárny dáme vše v pořadí jak je napsáno. Po posledním promíchání těsta, vyndáme háky, těsto upravíme, potřeme oslazenou vodou a posypeme... více o Staročeský chléb - XXL
Do pekárny nalijeme vodu a olej, přidáme mouku smíchanou s droždím, cukrem, solí a ořechy. Nastavíme základní program na chléb. Chléb je výborný jen... více o Ořechový chléb
Ingredience (kromě műsli a sušeného ovoce) vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program SWEET, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá.... více o Chlebík s műsli pro děti
Ingredience (kromě semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém... více o Jogurtový chléb
Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upečení vyklopíme z nádoby a necháme v utěrce... více o Nejjednodušší chleba
Ingredience (kromě rozinek) vložíme do pekárny v uvedném pořadí a zapneme program SWEET, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém... více o Rozinkový chléb
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba vyklopíme z nádoby a necháme na... více o Úplně obyčejný hrnkový chleba
Ingredience (kromě rajčat a oliv) vložíme do pekárny a zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém signálu přidáme... více o Rajčatový chléb
Ingredince vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku velká, barva kůrky střední (pekárna Vega, Eta Sympatic... více o Kefírový chléb
Ingredience (kromě rajčat) vložíme do pekárny v uvedené pořadí a zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po zvukovém... více o Chléb se sušenými rajčaty a parmezánem
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost chleba II, barva kůrky světlá. Hladká mouka může být použita... více o Francouzský bílý chléb
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky střední. Lze přidat i lžičku kmínu.... více o Grahamový chléb II.
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program - Základní, velikost I, barva kůrky střední. Po upečení chleba vyklopíme z formy a... více o Chléb s bramborovou kaší
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost II, barva kůrky střední.Po upečení vyklopíme z formy a necháme v... více o Chléb skoro jako Šumava
Ingredience vložíme do pekárny v ubedeném pořadí a zapneme program "Základní". Po upečení chléb vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce... více o Grahamový jemný chléb
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost - malý bochník, barva kůrky střední. Po upečení chleba vyklopíme z... více o Bílý sýrový chléb
Ingredience (od vody až po droždí) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program Celozrnný. Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou... více o Olivový chléb s rozmarýnem
Ingredience (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Podmáslí lze případně nahradit vodou. Zapneme program Celozrnný. Po zvukovém signálu... více o Špaldový podmáslový chléb vynikající
Ingredience (kromě oliv) vložíme do pekárny v daném pořadí. Olivový lák můžeme vynechat a zvýšit množství vody na 350 ml. Zapneme program Zákadní ... více o Ciabatta s olivami a česnekem
Omyté, vypeckované ovoce pomeleme, nakrájíme nebo nasekáme - záleží jeké chceme mít v marmeládě kousky. Vložíme do pekárny, přidáme želírovací cukr a... více o Marmeláda v pekárně
V odměrce rozšleháme vejce a dolijeme do 200 ml mlékem. Přidáme 100 ml vody. Vše nalijeme do formy. Přidáme ostatní ingredience v uvedeném pořadí.... více o Bílý chléb dokonalý
Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program Celozrnný, bochník velký, kůrka střední. Po upečení vyklopíme z formy a necháme na... více o Obyčejný chléb se zrníčky
Do pekárny vložíme ingredience v uvedeném pořadí (kromě cibule). Zapneme program Základní (Basic, Normal apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.).... více o Cibulový chléb
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program SANDWICH (Eta, Vega apod.), velikost I. (malý bochník). Po upečení vyklopíme z... více o Bílý chléb
Tento recept vychází z poměru ingrediencí 350 g "tekutých" ku 500 g "sypkých". Do nádoby pekárničky vyklepneme 2 žloutky a doplníme mlékem do... více o Bochánek z domácí pekárny
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.). Po upečení... více o Kmínový chlebík
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program DORT pekárny ETA (či CAKE u pekárny VEGA apod.). Po upečení vyklopíme a necháme... více o Rychlobábovka z domácí pekárny
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo soli. Cibuli můžeme předem osmahnout, pórek můžeme doplnit česnekem,... více o Pórkový chléb
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Do jednoho rohu sůl, do druhého cukr, doprostřed droždí. Pečeme na základní program (pekárna ETA,... více o Česnekový chléb II.
Do pekárny v uvedeném pořadí vložíme ingredience na těsto, zapneme program TĚSTO a necháme ho zpracovat a vykynout. Pekárna ETA (Vega, Clatronic).... více o Minipizzy pro domácí pekárnu
Všechny suroviny (kromě slaniny) vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Do jednoho rohu sůl, do protějšího rohu cukr, doprostřed droždí. Po zvukovém... více o Slaninový chléb
Ze surovin zpracujeme tužší těsto, které dáme do domácí pekárny na chléb. Nastavíme větší chléb, středně hnědou kůrku a program č. 3 (platí pro domácí... více o Bylinkový chléb pro domácí pekárnu
Heru rozpustíme v mléce, nalijeme do domácí pekárny a necháme trochu vychladnout. Přidáme vejce, mouku smíchanou s droždím, pudink, cukr, vanilkový... více o Nedělní štola
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájenou cibuli a smažíme tak 2 minuty. Přidáme na proužky nakrájené papriky, najemno nakrájený česnek... více o Chakchouka
Přísady dáme do domácí pekárny a necháme vypracovat a vykynout těsto. Vyndáme, rozdělíme asi na 8 kousků a upleteme housky. Necháme 20 minut kynout,... více o Tmavé housky pro domácí pekárnu
Chleba peču v malé domácí pekárně QUIGG CBM2000 nebo Clatronic BBA 2594, což je úplně nenáročné a velmi jednoduché. Do nádoby naliji nejdříve vodu,... více o Chléb bezlepkový pro domácí pekárnu
Mouku smícháme se sušeným droždím. Jeden stroužek česneku utřeme se solí, zbylé dva nasekáme nadrobno. Do pečicí nádoby vsypeme mouku, přidáme cukr,... více o Česnekový chléb
Ti, co majú pekárnu vědí, že první se dává tekutina a potom následují všechny sypké ingredience. Slunečnice, sezam, lněné semínko se dává ihned,... více o Výživný chléb pro domácí pekárnu
Čokoládu opatrně rozpustíme v mléce, přidáme máslo a necháme vychladit. Všechny suroviny smícháme v míse a dáme do pečící nádoby, z které jsme vytáhli... více o Čokoládový chlebíček z domácí pekárny