Srnčí a vepřové maso očistíme a najemno umeleme. Slaninu, okurky a rohlíky pokrájíme na malé kostičky. Rohlíky navlhčíme mlékem a přidáme spolu se slaninou, okurkami, kapary a žloutky k masu, ochutíme solí, pepřem, kořením, kůrou, koňakem a důkladně promícháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků.
2
Formu na paštiku vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme. Pečeme v předehřáté troubě při 180-ti stupních asi 45 minut. Podáváme s čerstvým pečivem.
Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky