• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zuzančin úžasný cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Zuzančin úžasný cheesecake

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 398
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Korpus
    • 100
      g máslo rozehřáté
    • 250
      g sušenky (já používám lotus, už jsem zkoušela i esíčka a bebe, ale to není tak dobré)
  • Náplň
    • 4
      ks vejce
    • moučkový cukr 2/3 hrnku
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 500
      g tučný tvaroh (já dávám 250 g polotučného a 250 tučného)
    • 1
      lžička vanilková tresť (dávám jeden pytlík vanilkového cukru)
  • Zdobení
    • 1
      lžíce moučkový cukr může být
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (vanilková příchuť, já zas dala vanil. cukr)
    • 3
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
**Korpus:**
2
1: Sušenky nastrhouhám nebo rozmixuju na jemnou drť a přidám rozehřáté máslo - promíchat, aby sušenková drť byla úplně rozvlhčená.
3
2: Dortovou formu vytřeme máslem nebo olejem, já dávám ještě trochu hrubé mouky, aby se to moc nelepilo.
4
3: Sušenkovou drť dáme do formy, přitlačíme a dáme do ledničky aby ztuhla, cca na dobu, kdy budu připravovat náplň.
5
**Náplň:**
6
1: Trouba předhřátá na 180 stupňů
7
2: Rozšleháme tvaroh, cukr, citrónovou šťávu, vanilku a postupně přidáváme jedno vejce po druhým a šleháme a šleháme.
8
3: Pak se to jen naleje do formy a peče se cca 50min.
9
4: Náplň by měla být tuhá, ke konci, když už skoro je, tak se začne tvaroh trochu nafukovat, stačí propíchnout
10
**Zdobení:**
11
Vše se promíchá a podle chuti se přidá citronová šťáva, cukr a nandá se na upečený dort, dle chuti lze ještě dozdobit různým ovocem, nejlépe osvědčené je granátové jablko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Úžasný hruškový koláč

Úžasný hruškový koláč

Úžasný mrkvový krém

Úžasný mrkvový krém

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gracia | 21. 2. 2019 21:06

    Nejdříve jsem se dost bála že to neklapne protože náplň byla strašně řídká ale v pohodě upekl se krásně :) pekla jsem na 150° 50min na horkovzduch. Místo cukru jsem dala med.

  • Petra444 | 15. 1. 2019 22:04

    180 stupnov na 50 minut...a cheesecake leti do koša..dik

  • krihackova@seznam.cz | 19. 8. 2018 22:05

    Skvělý!! Příště zkusím z mascarpone, at to ma neco společného, ale i tak byl luxus. Nedavala jsem teda tolik cukru a minuty a stupně byly ok. Děkuji za recept.

  • Daniela Zavadilová z Kroměříže | 16. 9. 2016 14:12

    Příště si změř stupně a minuty pořádně, slečno, je to na hovno! Otevřela jsem troubu a nestačím se divit, vypadá to jako špatný vtip! A to jsem chtěla tímto dezertem pohostit svého dubajského milence...

  • ivana | 4. 2. 2016 08:54

    prosim vas, ja jsem uplne mimo, ale chci to dokázat:-)))) jen mi prosim reknete, to jsem nevyčetla, ten tvaroh naliju na ten susenkovy podklad z lednicky a dam cele pect???? vrele diky :'(

  • Vendy | 1. 3. 2015 13:57

    Tak cheese, máme připravený k vylití do formy, tak jsme zvědavý jak nám tento recept bude chutnat (taky jsme ho malinko pozměnili ale jen tím, že sme si dali mascarpone a jeden tvaroh). Těšíme se <3 <3

  • Jarmi111 | 24. 4. 2014 16:27

    Super, dělala jsem větší množství , do větší formy, zapomněla jsem na vajíčka a dala jsem do tvarohu 1puding a bylo to vynikající. Trochu pozměněny recept, ale věřím, ze kdybych to dělala přesně podle nej , povedl by se taky. Diky za recept, určitě ho nedělám naposledy. ;-)

  • Veru_Recepty
    Veru_Recepty | 11. 6. 2013 14:24

    tento cheescake je výborný, používám taky Lotusky, jen místo tvarohu dávám opravdu mascarpone, abych zachovala ten "cheese" :).. nebo někdy jeden tvaroh a jedno mascarpone, dort je pak přeci jen lehčí.. každopádně dávám za 1, vždy když ho peču má obrovský úspěch! A 50min je podle mě správný čas, asi záleží na troubě/programu.

  • Petra | 28. 7. 2011 21:30

    Mno... :-D ted jsem ho dopekla,priprava v poho...jen 180 na 50min je asi moc...trosku mi to zhnedlo...nemohla jsem kontrolovat,ale cas na troube to delal za me :-D zitra poleju a pokladu jahudkama...no pripisnu,jake to bylo...zatim 1- :-D ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty Cheesecake
Moučníky Dorty Svačina Pečení Děti Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Máslo Moučkový cukr Sušenky Tučný tvaroh Vanilková tresť Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Senzační schwarzwaldský dort

Senzační schwarzwaldský dort

Mňamková pomazánka z Nivy

Mňamková pomazánka z Nivy

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Banánovo-jahodový dort

Banánovo-jahodový dort

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

233
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
112
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
83
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
77
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
52
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Blesk.cz Bolest Jasněnky Kuklové: Smrt parťáka

Bolest Jasněnky Kuklové: Smrt parťáka

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Další doporučené recepty:

Ztracené kuře
Ztracené kuře
Zuccotto s čokoládou
Zuccotto s čokoládou
Zuppa Inglese
Zuppa Inglese
Zvolna pečený celer
Zvolna pečený celer
Žába v díře
Žába v díře
Žabí očka, varianta ořechová
Žabí očka, varianta ořechová
  • Recepty.cz
  • Zuzančin úžasný cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact