• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zuzančin úžasný cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Zuzančin úžasný cheesecake

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 408
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Korpus
    • 100
      g máslo rozehřáté
    • 250
      g sušenky (já používám lotus, už jsem zkoušela i esíčka a bebe, ale to není tak dobré)
  • Náplň
    • 4
      ks vejce
    • moučkový cukr 2/3 hrnku
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 500
      g tučný tvaroh (já dávám 250 g polotučného a 250 tučného)
    • 1
      lžička vanilková tresť (dávám jeden pytlík vanilkového cukru)
  • Zdobení
    • 1
      lžíce moučkový cukr může být
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (vanilková příchuť, já zas dala vanil. cukr)
    • 3
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
**Korpus:**
2
1: Sušenky nastrhouhám nebo rozmixuju na jemnou drť a přidám rozehřáté máslo - promíchat, aby sušenková drť byla úplně rozvlhčená.
3
2: Dortovou formu vytřeme máslem nebo olejem, já dávám ještě trochu hrubé mouky, aby se to moc nelepilo.
4
3: Sušenkovou drť dáme do formy, přitlačíme a dáme do ledničky aby ztuhla, cca na dobu, kdy budu připravovat náplň.
5
**Náplň:**
6
1: Trouba předhřátá na 180 stupňů
7
2: Rozšleháme tvaroh, cukr, citrónovou šťávu, vanilku a postupně přidáváme jedno vejce po druhým a šleháme a šleháme.
8
3: Pak se to jen naleje do formy a peče se cca 50min.
9
4: Náplň by měla být tuhá, ke konci, když už skoro je, tak se začne tvaroh trochu nafukovat, stačí propíchnout
10
**Zdobení:**
11
Vše se promíchá a podle chuti se přidá citronová šťáva, cukr a nandá se na upečený dort, dle chuti lze ještě dozdobit různým ovocem, nejlépe osvědčené je granátové jablko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Úžasný hruškový koláč

Úžasný hruškový koláč

Úžasný mrkvový krém

Úžasný mrkvový krém

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gracia | 21. 2. 2019 21:06

    Nejdříve jsem se dost bála že to neklapne protože náplň byla strašně řídká ale v pohodě upekl se krásně :) pekla jsem na 150° 50min na horkovzduch. Místo cukru jsem dala med.

  • Petra444 | 15. 1. 2019 22:04

    180 stupnov na 50 minut...a cheesecake leti do koša..dik

  • krihackova@seznam.cz | 19. 8. 2018 22:05

    Skvělý!! Příště zkusím z mascarpone, at to ma neco společného, ale i tak byl luxus. Nedavala jsem teda tolik cukru a minuty a stupně byly ok. Děkuji za recept.

  • Daniela Zavadilová z Kroměříže | 16. 9. 2016 14:12

    Příště si změř stupně a minuty pořádně, slečno, je to na hovno! Otevřela jsem troubu a nestačím se divit, vypadá to jako špatný vtip! A to jsem chtěla tímto dezertem pohostit svého dubajského milence...

  • ivana | 4. 2. 2016 08:54

    prosim vas, ja jsem uplne mimo, ale chci to dokázat:-)))) jen mi prosim reknete, to jsem nevyčetla, ten tvaroh naliju na ten susenkovy podklad z lednicky a dam cele pect???? vrele diky :'(

  • Vendy | 1. 3. 2015 13:57

    Tak cheese, máme připravený k vylití do formy, tak jsme zvědavý jak nám tento recept bude chutnat (taky jsme ho malinko pozměnili ale jen tím, že sme si dali mascarpone a jeden tvaroh). Těšíme se <3 <3

  • Jarmi111 | 24. 4. 2014 16:27

    Super, dělala jsem větší množství , do větší formy, zapomněla jsem na vajíčka a dala jsem do tvarohu 1puding a bylo to vynikající. Trochu pozměněny recept, ale věřím, ze kdybych to dělala přesně podle nej , povedl by se taky. Diky za recept, určitě ho nedělám naposledy. ;-)

  • Veru_Recepty
    Veru_Recepty | 11. 6. 2013 14:24

    tento cheescake je výborný, používám taky Lotusky, jen místo tvarohu dávám opravdu mascarpone, abych zachovala ten "cheese" :).. nebo někdy jeden tvaroh a jedno mascarpone, dort je pak přeci jen lehčí.. každopádně dávám za 1, vždy když ho peču má obrovský úspěch! A 50min je podle mě správný čas, asi záleží na troubě/programu.

  • Petra | 28. 7. 2011 21:30

    Mno... :-D ted jsem ho dopekla,priprava v poho...jen 180 na 50min je asi moc...trosku mi to zhnedlo...nemohla jsem kontrolovat,ale cas na troube to delal za me :-D zitra poleju a pokladu jahudkama...no pripisnu,jake to bylo...zatim 1- :-D ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty Cheesecake
Moučníky Dorty Svačina Pečení Děti Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Máslo Moučkový cukr Sušenky Tučný tvaroh Vanilková tresť Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka na chlebíčky

Celerová pomazánka na chlebíčky

Zapečená růžičková kapusta podle hraběte Kinského

Zapečená růžičková kapusta podle…

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Lotrinský koláč

Lotrinský koláč

Tartaletky

Tartaletky

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Pikantní kuřecí srdíčka

Pikantní kuřecí srdíčka

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

198
Dýňová tortila
Dýňová tortila
155
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
152
Máslové řízky
Máslové řízky
128
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
63
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Ztracené kuře
Ztracené kuře
Zuccotto s čokoládou
Zuccotto s čokoládou
Zuppa Inglese
Zuppa Inglese
Zvolna pečený celer
Zvolna pečený celer
Žába v díře
Žába v díře
Žabí očka, varianta ořechová
Žabí očka, varianta ořechová
  • Recepty.cz
  • Zuzančin úžasný cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact