Maso naklepeme, okořeníme a dáme uležet do lednice. Na kolečka nakrájíme cibuli a oloupané brambory. Připravíme si alobal, který řádně potřeme olejem. Na pomazaný alobal dáme okořeněné plátky masa, cibuli, sýr, anglickou slaninu, jako poslední přidáme pokrájená kolečka brambor, osolíme a okmínujeme. Vše řádně zabalíme do alobalu. Pro jistotu je lepší balíčky zabalit do alobalu dvakrát, aby nevytekla šťáva. Balíčky poskládáme na plech a dáme péct do trouby asi na 45-50 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kocour
|11. 7. 2011 19:13
vsechno co je dobre,si podelala
Majka Rončáková
|21. 11. 2006 09:16
Ja všechno krájím na kostičky ale přidávám k tomu ještě klobásku, cibuli a česnek.
Andrea Vorlova
|20. 11. 2006 16:42
ja jsem maso musela delat 2x syn mi oznamil ze tohle je delikatesa vyborne
Jana Drncová
|17. 11. 2006 23:32
Výborné, moc nám to chutnalo. Jenom jsem pekla déle, než je uvedeno v receptu, protože každá trouba peče jinak. Určitě to budu dělat často.
Andrea Vorlova
|16. 11. 2006 12:31
jelikoz zadne veprove maso nejim nahradila jsem veprove krutim misto anglicke laniny jsem dala zampiony jinak jsem ostatni postup zanechala a s cistym svedomim vam povim bylo to uzasne jidlo .....doporucuji vsem