• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ztracené kuře
Napište svůj komentář k receptu

Ztracené kuře

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ztracené kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      ks játra kuřecí
    • 6
      ks žemle
    • 200
      ml mléko
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 50
      g máslo
    • 3
      ks vejce natvrdo uvařená
    • 1
      lžíce petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Žemle nakrájíme na kostky, zalejeme horkým mlékem, a zakryté chvíli necháme odstát. Játra, cibuli a česnek umeleme a přidáme k žemlím. Osolíme, opepříme, vmícháme nať, žloutky a sníh z bílků. Zlehka promícháme a polovinu dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Poskládáme uvařená vejce a dáme zbytek masy. Pokapeme rozpuštěným máslem a dáme do trouby upéct.
2
Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo studené jako nářez.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na paprice

Kuře na paprice

Americké KFC kuře

Americké KFC kuře

Kuře Sambal

Kuře Sambal

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna | 12. 11. 2010 13:12

    Nerozumím počtu vajec. Natvrdo 3 ks,ale kolik syrových?

  • recepty73
    recepty73 | 12. 11. 2010 12:37

    ...jj,máte pravdu ;-) ,ono se totiž zdá,že 6 žemlí je hodně,ale když se namočí...,tak to tak není ;-) .Možná by bylo dobré říct,že vejce jsou pokrájená na plátky ;-) .

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 11. 2010 12:19

    Dobrý den, recept je stejný jako ve staré verzi, tudíž by měl být správně. Troufám si odhadnout ze právě kvůli ingredienci 100 g kuřecích jater se recept jmenuje Ztracené kuře.

  • jaja13 | 12. 11. 2010 04:19

    Tak nějak nerozumím názvu tohoto receptu. Proč kuře, když tam žádné není. A 100 g jater na 6 rohlíků to asi taky nebude to pravé ořechové.

  • fajina | 11. 11. 2010 18:11

    Opravdu jen 100 g jater?????

  • Tereza Jarčušková | 13. 3. 2006 07:11

    Pečiem pri strednej teplote asi 190 st. a asi 40 min. Ale to záleží od rúry. V teplovzdušnej to ide rýchlejšie ako v klasickej. Ale to uvidíte, že je to už prepečené.

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 10. 3. 2006 17:50

    vypadá to skvěle jak dlouho a na jakou teplotu pečete

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Játra Máslo Mléko Pepř mletý Petrželová nať Sůl Vejce Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Jogurtový tropik dort - nepečený

Jogurtový tropik dort - nepečený

Americké Brownies (vynikající)

Americké Brownies (vynikající)

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Jarní zelný salát
Jarní zelný salát
34
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
30
Kuře na paprice
Kuře na paprice
29
Cibulová polévka podle Marušky
Cibulová polévka podle…
26
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Další doporučené recepty:

Znojemské okurky
Znojemské okurky
Znojemské vepřové plátky
Znojemské vepřové plátky
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
Zuccotto s čokoládou
Zuccotto s čokoládou
Zuppa Inglese
Zuppa Inglese
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
  • Recepty.cz
  • Ztracené kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact