• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ztracené kuře
Napište svůj komentář k receptu

Ztracené kuře

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ztracené kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      ks játra kuřecí
    • 6
      ks žemle
    • 200
      ml mléko
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 50
      g máslo
    • 3
      ks vejce natvrdo uvařená
    • 1
      lžíce petrželová nať

Postup přípravy receptu

1
Žemle nakrájíme na kostky, zalejeme horkým mlékem, a zakryté chvíli necháme odstát. Játra, cibuli a česnek umeleme a přidáme k žemlím. Osolíme, opepříme, vmícháme nať, žloutky a sníh z bílků. Zlehka promícháme a polovinu dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Poskládáme uvařená vejce a dáme zbytek masy. Pokapeme rozpuštěným máslem a dáme do trouby upéct.
2
Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo studené jako nářez.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v zeleninové omáčce II.

Kuře v zeleninové omáčce II.

Kuře na paprice

Kuře na paprice

Americké KFC kuře

Americké KFC kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna | 12. 11. 2010 13:12

    Nerozumím počtu vajec. Natvrdo 3 ks,ale kolik syrových?

  • recepty73
    recepty73 | 12. 11. 2010 12:37

    ...jj,máte pravdu ;-) ,ono se totiž zdá,že 6 žemlí je hodně,ale když se namočí...,tak to tak není ;-) .Možná by bylo dobré říct,že vejce jsou pokrájená na plátky ;-) .

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 11. 2010 12:19

    Dobrý den, recept je stejný jako ve staré verzi, tudíž by měl být správně. Troufám si odhadnout ze právě kvůli ingredienci 100 g kuřecích jater se recept jmenuje Ztracené kuře.

  • jaja13 | 12. 11. 2010 04:19

    Tak nějak nerozumím názvu tohoto receptu. Proč kuře, když tam žádné není. A 100 g jater na 6 rohlíků to asi taky nebude to pravé ořechové.

  • fajina | 11. 11. 2010 18:11

    Opravdu jen 100 g jater?????

  • Tereza Jarčušková | 13. 3. 2006 07:11

    Pečiem pri strednej teplote asi 190 st. a asi 40 min. Ale to záleží od rúry. V teplovzdušnej to ide rýchlejšie ako v klasickej. Ale to uvidíte, že je to už prepečené.

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 10. 3. 2006 17:50

    vypadá to skvěle jak dlouho a na jakou teplotu pečete

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Játra Máslo Mléko Pepř mletý Petrželová nať Sůl Vejce Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Brokolice s těstovinami a sýrovou omáčkou

Brokolice s těstovinami a sýrovou…

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Kokosová očka

Kokosová očka

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

63
Havajská řepa
Havajská řepa
29
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem
17
Toskánská polévka
Toskánská polévka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Znojemská omáčka
Znojemská omáčka
Znojemské vepřové plátky
Znojemské vepřové plátky
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
Zuccotto s čokoládou
Zuccotto s čokoládou
Zuppa Inglese
Zuppa Inglese
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
  • Recepty.cz
  • Ztracené kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact