• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

autor: Ratataholoubek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g filety
    • 45
      g eidam sýr
    • sůl
    • cukr
    • majoránka
    • 15
      g mouka
    • worcestrová omáčka
    • mletý kmín
    • kmín
    • olej
    • voda
    • vepřová kýta nebo plecko
    • francouzská hořčice zrna
    • 0,50
      ks klobása

Postup přípravy receptu

1
Maso rozklepej na tenké plátky, pozor na díry aby nevytekl sýr. Naklepané maso okořeň solí, pepřem, majoránkou, cukrem a celým kmínem . Klobásu a Eidam nakrájej na vetší kousky 0,5 - 1 cm, vhoď do misky a přidej francouzskou hořčici. Nejlépe rukou promíchej suroviny a mírně vmáčkni zrna hořčice do sýra. Směsí naplň maso a spíchni špejlí s hrotem. Do kastrolku nalej olej a rozpal, na oleji restuj hotový závitek do barvy, aby se maso zatáhlo a neboj se, že se spálí. Opražený závitek vyjmi, do tuku v pánvi přidej mouku, vytvoř tmavou jíšku, zalej vodou, přiveď k varu, přidej zavitek a dus do měkka.
2
Dochutím to vždy drceným kmínem, solí a cukrem. Jako přílohu použij v podstaťe cokoli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Vejce plněná sýrem

Vejce plněná sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • 520208 | 8. 4. 2011 22:30

    Kam dát těch 200 gramů filet z počátku ingrediencí?

  • Lada Kovářová | 23. 6. 2009 17:18

    Jedná se o francouzskou celozrnnou hořčici, dnes již koupíte v každém supermarketu.

  • František Pazdera | 23. 6. 2009 16:29

    Co jsou francouzské hořčice zrna?Děkuji za vysvětlení

  • Di - | 23. 6. 2009 12:50

    Tedy, Martine, ty kýta nebo plecko se snad nejprve musí nařezat na plát a teprve potom rozklepat, ne? Dost dobře si nedovedku představit, že bych bušila do hroudy masa.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Eidam sýr Filety Francouzská hořčice Klobása Kmín Majoránka Mletý kmín Mouka Olej Sůl Vepřová kýta Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Super koblížky

Super koblížky

Zapečené kuřecí závitky II.

Zapečené kuřecí závitky II.

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Nejlepší pomazánka na chlebíčky

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Banánová roláda s margotkou

Banánová roláda s margotkou

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

147
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Party luxusního hotelu: Farna se schovala, sešněrovaná Maxová a Peroutka v peří z kohouta!

Party luxusního hotelu: Farna se schovala, sešněrovaná Maxová a Peroutka v peří z kohouta!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact