• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády Okurky
  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Znojemský guláš

autor: čoki
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Znojemský guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g párky
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • hořčice
    • pepř mletý
    • paprika
    • tmavá jíška

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahnout cibulku, přidat na kostky maso, opéct, zasypat kořením, přidat hořčici, osolit a podlít vodou. Dusit pod pokličkou, po změknutí masa přidat párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na nudličky, nechat vydusit šťávu, zasypat trochou instantní jíšky tmavé.
2
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 28. 9. 2016 17:51

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • Irena | 28. 9. 2016 17:48

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • pepa | 30. 12. 2014 02:13

    no - Znojemský se to jmenuje po znojemských okurkách - ty jaksi chybí - nebo ne? autor si zřejmě spletl pojmy s dojmy

  • Jana T. | 5. 4. 2013 18:19

    Dobrý, ale ne výborný. Tolik párků udělá z guláše skoro buřtguláš.

  • Eva | 4. 2. 2012 18:53

    ;-)

  • Emil | 2. 5. 2011 13:35

    Tak to dnes vařím, a doufám že to bude moc dobrý. Podávám to s rýži, pač rýže je nejlepší :D

  • Honza | 3. 4. 2011 13:58

    Až na to zasypání umělou jíškou super. 8-)

  • Klara Kholova | 15. 9. 2009 23:23

    Je to moc dobré, my měli dnes k večeři, mňam!

  • Lenka Karkulka | 23. 11. 2007 16:23

    Mňáááááám Mňáááááám. Tak to je opravdu dobrota. Nikdy jsem moc omáčky nedělala i když je miluju tak teď se zaučuju a tahle je skvělá a jednoduchá. Už se těším až mi dobublají na plotně těstoviny a pustím se do té bašty. Udělala jsem to bez vajec i bez párku a je to super i tak.

  • LADA POLKA | 27. 10. 2007 12:46

    URČITE TO OCHUTNÁM

  • pejko | 1. 2. 2007 14:15

    horcica sa dava az na koniec,lebo na zaciatku straca svoju chut.uhorky by som tiez nakrajal na kolieska ako parky nech to je rovnake

  • Ivona | 2. 5. 2006 10:38

    Mohu doporučit, včetně párků i vajec natvrdo - v podstatě ingredience stejné jako na španělské ptáčky, jen si ušetříme balení, je to dříve hotové a připadá mi, jako by se všechny chutě lépe propojily. Recept jsem před lety převzala od tchyně pod názvem miš maš.

  • Manča | 29. 4. 2006 13:36

    Tento guláš znám bez párku,moje maminka ho hodně vařila,u nás párky moc nefrčí,přesto jsem vyskoušela a chutnalo nám moc,bylo to dobré,díky,.

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 07:05

    Dělám úplně podobně hovězí roštěnky,jen nakonec krom okurek přidávám ještě vajíčka natvrdo,která nadrobno nakrájím.Je to moc dobré a tento recept určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Ostatní Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí maso Nakládané okurky Paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Tmavá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotový kakaový dort

Piškotový kakaový dort

Opilé řezy

Opilé řezy

Fofr cuketa na řecký způsob

Fofr cuketa na řecký způsob

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Perníčky V.

Perníčky V.

Pomazánka z "vepřovky"

Pomazánka z "vepřovky"

Květáková polévka s kořenovou zeleninou

Květáková polévka s kořenovou…

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
30
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
28
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
25
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz Celebrity vynesly šperky za miliony: Diamantové Vary! Dakota Johnsonová zválcovala všechny

Celebrity vynesly šperky za miliony: Diamantové Vary! Dakota Johnsonová zválcovala všechny

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact