• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Znojemský guláš

autor: čoki
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Znojemský guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g párky
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • hořčice
    • pepř mletý
    • paprika
    • tmavá jíška

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahnout cibulku, přidat na kostky maso, opéct, zasypat kořením, přidat hořčici, osolit a podlít vodou. Dusit pod pokličkou, po změknutí masa přidat párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na nudličky, nechat vydusit šťávu, zasypat trochou instantní jíšky tmavé.
2
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 28. 9. 2016 17:51

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • Irena | 28. 9. 2016 17:48

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • pepa | 30. 12. 2014 02:13

    no - Znojemský se to jmenuje po znojemských okurkách - ty jaksi chybí - nebo ne? autor si zřejmě spletl pojmy s dojmy

  • Jana T. | 5. 4. 2013 18:19

    Dobrý, ale ne výborný. Tolik párků udělá z guláše skoro buřtguláš.

  • Eva | 4. 2. 2012 18:53

    ;-)

  • Emil | 2. 5. 2011 13:35

    Tak to dnes vařím, a doufám že to bude moc dobrý. Podávám to s rýži, pač rýže je nejlepší :D

  • Honza | 3. 4. 2011 13:58

    Až na to zasypání umělou jíškou super. 8-)

  • Klara Kholova | 15. 9. 2009 23:23

    Je to moc dobré, my měli dnes k večeři, mňam!

  • Lenka Karkulka | 23. 11. 2007 16:23

    Mňáááááám Mňáááááám. Tak to je opravdu dobrota. Nikdy jsem moc omáčky nedělala i když je miluju tak teď se zaučuju a tahle je skvělá a jednoduchá. Už se těším až mi dobublají na plotně těstoviny a pustím se do té bašty. Udělala jsem to bez vajec i bez párku a je to super i tak.

  • LADA POLKA | 27. 10. 2007 12:46

    URČITE TO OCHUTNÁM

  • pejko | 1. 2. 2007 14:15

    horcica sa dava az na koniec,lebo na zaciatku straca svoju chut.uhorky by som tiez nakrajal na kolieska ako parky nech to je rovnake

  • Ivona | 2. 5. 2006 10:38

    Mohu doporučit, včetně párků i vajec natvrdo - v podstatě ingredience stejné jako na španělské ptáčky, jen si ušetříme balení, je to dříve hotové a připadá mi, jako by se všechny chutě lépe propojily. Recept jsem před lety převzala od tchyně pod názvem miš maš.

  • Manča | 29. 4. 2006 13:36

    Tento guláš znám bez párku,moje maminka ho hodně vařila,u nás párky moc nefrčí,přesto jsem vyskoušela a chutnalo nám moc,bylo to dobré,díky,.

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 07:05

    Dělám úplně podobně hovězí roštěnky,jen nakonec krom okurek přidávám ještě vajíčka natvrdo,která nadrobno nakrájím.Je to moc dobré a tento recept určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Ostatní Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí maso Nakládané okurky Paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Tmavá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablkový koláč se švestkami a drobenkou

Jablkový koláč se švestkami a…

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a žmolenkou

Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Kachní prsa a bramborové suflé

Kachní prsa a bramborové suflé

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

103
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
28
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
26
Křupaví ořechoví šnečci
Křupaví ořechoví šnečci
25
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact