• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Znojemský guláš

autor: čoki
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Znojemský guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g párky
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • hořčice
    • pepř mletý
    • paprika
    • tmavá jíška

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahnout cibulku, přidat na kostky maso, opéct, zasypat kořením, přidat hořčici, osolit a podlít vodou. Dusit pod pokličkou, po změknutí masa přidat párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na nudličky, nechat vydusit šťávu, zasypat trochou instantní jíšky tmavé.
2
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 28. 9. 2016 17:51

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • Irena | 28. 9. 2016 17:48

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • pepa | 30. 12. 2014 02:13

    no - Znojemský se to jmenuje po znojemských okurkách - ty jaksi chybí - nebo ne? autor si zřejmě spletl pojmy s dojmy

  • Jana T. | 5. 4. 2013 18:19

    Dobrý, ale ne výborný. Tolik párků udělá z guláše skoro buřtguláš.

  • Eva | 4. 2. 2012 18:53

    ;-)

  • Emil | 2. 5. 2011 13:35

    Tak to dnes vařím, a doufám že to bude moc dobrý. Podávám to s rýži, pač rýže je nejlepší :D

  • Honza | 3. 4. 2011 13:58

    Až na to zasypání umělou jíškou super. 8-)

  • Klara Kholova | 15. 9. 2009 23:23

    Je to moc dobré, my měli dnes k večeři, mňam!

  • Lenka Karkulka | 23. 11. 2007 16:23

    Mňáááááám Mňáááááám. Tak to je opravdu dobrota. Nikdy jsem moc omáčky nedělala i když je miluju tak teď se zaučuju a tahle je skvělá a jednoduchá. Už se těším až mi dobublají na plotně těstoviny a pustím se do té bašty. Udělala jsem to bez vajec i bez párku a je to super i tak.

  • LADA POLKA | 27. 10. 2007 12:46

    URČITE TO OCHUTNÁM

  • pejko | 1. 2. 2007 14:15

    horcica sa dava az na koniec,lebo na zaciatku straca svoju chut.uhorky by som tiez nakrajal na kolieska ako parky nech to je rovnake

  • Ivona | 2. 5. 2006 10:38

    Mohu doporučit, včetně párků i vajec natvrdo - v podstatě ingredience stejné jako na španělské ptáčky, jen si ušetříme balení, je to dříve hotové a připadá mi, jako by se všechny chutě lépe propojily. Recept jsem před lety převzala od tchyně pod názvem miš maš.

  • Manča | 29. 4. 2006 13:36

    Tento guláš znám bez párku,moje maminka ho hodně vařila,u nás párky moc nefrčí,přesto jsem vyskoušela a chutnalo nám moc,bylo to dobré,díky,.

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 07:05

    Dělám úplně podobně hovězí roštěnky,jen nakonec krom okurek přidávám ještě vajíčka natvrdo,která nadrobno nakrájím.Je to moc dobré a tento recept určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Ostatní Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí maso Nakládané okurky Paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Tmavá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Arabská rýže

Arabská rýže

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách

Ryba z trouby: na zelenině a…

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Něžný linecký koláč

Něžný linecký koláč

Donutky

Donutky

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

66
Houbový guláš
Houbový guláš
63
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
53
Dýňová tortila
Dýňová tortila
49
Čočkové kuličky v rajčatové omáčce s těstovinami
Čočkové kuličky v…
41
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Od Válečka až po moderátorskou hvězdu karlovarského festivalu: Jak šel čas s Markem Ebenem?

Od Válečka až po moderátorskou hvězdu karlovarského festivalu: Jak šel čas s Markem Ebenem?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

Nejatraktivnější znamení zvěrokruhu! Které to je a proč je pro ostatní neodolatelné?

  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact