Moučkový cukr šlehejte s kokosovým mlékem, dokud se cukr úplně nerozpustí. Vmíchejte jemně namletý kokos a nechte chvilku odstát.
2
Smetanu vyšlehejte dotuha a pak ji opatrně promíchejte s mléčnou směsí. Rovnoměrně rozprostřete do nerezové formy a vložte do mrazáku, tuhnout nechte asi 1–2 hodiny.
3
Promíchejte vidličkou. Do misky si připravte strouhaný kokos. Na sušenku vždy dejte porci zmrzliny, přimáčkněte druhou sušenkou a okraje obalte v kokosu.
4
Sendviče skládejte vedle sebe na tácek, vložte do mrazáku a nechte alespoň 6 hodin tuhnout.
5
Náš TIP: Kokos na ozdobu si můžete najemno umlít sami ze sušeného kokosu v malém kutru nebo v mlýnku.