Zkusila jsem... byly dobré, ale druhý den byly naprosto tvrdé? Nevíte, čím to mohlo být? Děkuji
Mňam. Ďakujem za recept. V piatok som ich upiekla. Boli vynikajúce.Na nedeľu som ich piekla opäť. Absolútne malinké(ako slovenská desaťkoruna). Vzala som ich na popoludňajšiu "garden party".Mali OBROVSKÝ úspech. Dospeých som musela brzdiť - boli vo výhode, mohli si vziať viac koláčikov naraz do ruky.
DELALA JSEM A JSOU NADHERNE...STRASNE MALINKE JDOU UDELAT...KRASNE SE S TESTEM PRACUJE...VUBEC SE NETRHA,RYCHLE MI V LEDNICI VYBEHLO...SNAD ZA 45MIN...
Nevím,jak bych vám to popsala,ale jsou křehčí,skoro lístkují-možná je to tím,že ponořením do studené vody zastavíte kynutí.Maminka je dělala malinké, jednohubky,prostě svatební koláčky.A dost dlouho vydrží čerstvé.
A chutnají tyto koláče nějak hodně odlišně od klasických kynutých?
Přesně tak.Jako děcka jsme říkávali,že mu (tomu těstu) musí být zima,proto zmrzlé.
Můžu se zeptat, proč zmrzlé koláče? Kvůli té sutdené vodě, co se v ní ten bochník utopí? :))