• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
Napište svůj komentář k receptu

Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 0,25
      l mléko
    • 100
      g máslo
    • 160
      g hladká mouka
    • sůl
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 5
      ks vejce 4 celá do těsta, 1 na potření
  • Krém
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balení vanilkový pudink
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 80
      g cukr
    • 125
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Mléko s máslem a solí přivedu do varu, stáhnu plamen a najednou vsypu mouku, míchám až z toho vznikne jakoby "knedlík" a dno hrnce zbělá, tak poznáme, že těsto je správně odpálené. Po mírném zchladnutí postupně jedno po druhém vešlehám vejce a pečící prášek.
2
Na vymazaný a vysypaný plech si vykrajovátkem nebo sklenkou o průměru cca 5 cm, vyznačím kolečka, a pístovou zdobičkou nanesu těsto, potřu vejcem. Peču v elektické troubě na prostředním roštu, při teplotě 180-200 °C, zkraje neotvírat, aby těsto nekleslo. Věnečky hned po vyndání rozříznu, aby z nich vyšla pára a plním pístovou zdobičkou krémem.
3
Polevu nedávám, ani necukruji, z tohoto množství surovin je asi 50 věnečků (20 ks na plech).
4
Krém: z mléka, pudinku, hladké mouky, obou cukrů a rumu uvařím hustou kaši a do vlažné zašlehám máslo. Dělám-li věnečky pouze pro dospěláky, tak trochu rumu ještě zašlehám do už hotového krému.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Bochánky z odpalovaného těsta

Bochánky z odpalovaného těsta

Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • li | 20. 9. 2011 13:19

    myslím, že není třeba potírat to vajíčkem, není proč...jinak je lepší do krému dát o puding víc místo té hladké mouky. a prdopeč taky není třeba. plech stačí lehce vytřít máslem a nastříkané věnečky postříkat vodou.

  • Gita | 12. 4. 2011 10:29

    Vajíčok je tam 5 ks, 4 do cesta a jedno na potretie. Aj ja niekedy čítam rýchlo!

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 4. 2011 10:23

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 9. 4. 2011 22:30

    Kapku jsem pohledala na netu a našla správné znění surovin: Těsto: 1/4 l mléka, 100 g másla, 160 g hladké mouky, špetka soli, 4 celá vejce, 1/2 lžičky prášku do pečiva, 1 vejce na potření Krém: 1/2 l mléka, 1 vanilkový pudink, 1 vrchovatá lžíce hladké mouky, 80 g cukru, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce rumu, 1/8 másla (125 g) čokoládová poleva a fondat.poleva

  • Dana K. | 9. 4. 2011 21:05

    Ráda bych tyto věnečky vyzkoušela, ale mate mě, že v ingrediencích je napsaný 1 ks vejce a dále v popisu je psáno, že přidáváme jedno vejce po druhém. Tak kolik jich tam vlastně patří?

  • Markéta Jandová | 20. 6. 2009 10:58

    Recept moc chválím, zkoušela sem ho ve variantě bezlepkové a povedl se na jedničku z hvězdičkou :-) akorát se mi nepodařilo udělat 30 kousků, ale možná je jen dělám velké...

  • Matyska | 4. 4. 2008 14:28

    Věnečky byly na velikonoce hezkým zpestřením jídelníčku. Velmi dobrý recept, jen prosím nevysypávejte plech před pečením moukou. Připaluje se během pečení. Stačí plech vymazat a skleničkou namočenou v mouce lehce vyznačit obrysy koleček.

  • Eva Přecechtělová | 2. 3. 2008 20:12

    Děkuji za recept. Věnečky byly výborné. Dávám 1.

  • Jirka Vařečka | 12. 2. 2008 20:39

    Jarmilo , jestli se ta poleva povede budu tě na rukách nosit podle receptu vypadá slibně , chystám se na ně tak za měsíc pak dám vědět DÍK :-)

  • Marsi | 12. 2. 2008 20:27

    Lidko nesteka,uschne.Taky je dobra poleva,kterou tady popsala Jarmilka.Jinak je dobre ty vetrnicky po politi polevou neprikryvat nejakou dobu.

  • Jarmila Vaľová | 12. 2. 2008 15:53

    Včera večer som pridala komentár aj s polevou ale ako vidím sa tu nenachádza tak ju píšem znova.Poleva:100g kryštál.cukru skaramelizujeme a zalejeme troškou vody, aby sa nám karamel rozpustil.Ešte horúci ho vlejeme do 100g práškového cukru a poriadne vymiešame.Pridáme pár kvapiek oleja, aby sa nám poleva leskla.Zova premiešame a polievame venčeky alebo veterníky.

  • Hela - | 12. 2. 2008 13:11

    Lído, zadejte si do vyhledávače Karamelová polevaa máte tam 3 polevy na větrníky. Všechny jsou dobré a snadné!

  • Jarmila Vaľová | 11. 2. 2008 20:21

    Lidka aj ked som už dala recept do nových receptov posielam recept na originnál karamelovú polevu sem do komentárov lebo takto je to rýchlejšie.Poleva:100g kryštálovéhocukru skaramelizujeme, zalejeme troškou vody aby sa karamel rozvaril a horúci ho vylejeme do 100g práškového cukru.Lejeme pomaly,lebo niekedy býva karamelu viac(závisí to od cukru a množstva vody ktorú pridáme), tak aby to nebolo celkom riedke.Vymiešame a po kvapkách pridáme trošku oleja aby poleva bola lesklá.Túto polevu robila moja starká a ona ju má od svojej mamky.Je celkom taká ako na kúpených veterníkoch.

  • Lída | 11. 2. 2008 19:23

    Marsí, ach jo a to je ten karamel tak hustý že nestéká z těch větrníků ?STRAŠNĚ MILUJU VĚTRNÍKY A VĚNEČKY a většinou je jen pocukruji, protože tu polevu neumím.Nezapomeň že cukru není nikdy dost :-))))

  • Marsí | 11. 2. 2008 15:39

    Nenééé Liduš..už žádný cukr, karamel je slaký dost...:-))))no, ale kdybys měla málo....:-))))

  • Lída* | 11. 2. 2008 15:00

    Marsí a potom do toho karamelu dáš ještě cukr ? Nebo ty větrníky patláš jen tím karamelem. Já tomu nějak nerozumím, asi si opět stojím na vedení.Lída

  • Marsí | 11. 2. 2008 13:16

    Dámy a pane...:-))) já dělám polevu na větrníky tak, že nechám zkaramelizovat nejlépe na pánvi krystalový nebo krupicový cukr a když začne hnědnout a vonět, tak postupně přidávám po troškách vodu a míchám a míchám, až to má hustější konzistenci a svaří se to asi tak na nit ..:-)

  • Jarmila Vaľová | 11. 2. 2008 10:45

    Ja robím venčeky podľa starého osvedčeného receptu od mojej starkej a je aj s polevou a sú vynikajúce.Pridávam recept.

  • Marie Svobodová | 11. 2. 2008 00:40

    p. Míla - děkuji, nedočetla jsem včera všechny komentáře, příště se polepším. Věnečky jsou (byly) vynikající, jen mají jednu chybu velmi rychle mizí.í

  • Marie Svobodová | 11. 2. 2008 00:36

    Jirko co tak kápnout do polevy malilinko oleje, aby poleva tak neztvrdla. Množství třeba odzkoušet.

  • Míla Kořínková | 9. 2. 2008 20:43

    Marie-na str.4 na to s Di odpovídáme :-))

  • Olga | 9. 2. 2008 20:04

    Včera som písala komentár k týmto venčekom, ale nieje tu zaradený tak píšem znova. V obchode som našla výborný polotovar na tieto venčeky.Už iné ani nerobievam, vždy sa mi podaria, robím presne podľa návodu.

  • Olga | 9. 2. 2008 19:54

    Jirko, tieto komentáre čítam už asi piaty raz a idem sa popukať od smiechu na ohodnotení tvojich "adventných vencov", som rada, že ta to neodradilo od ďalších pokusov, držím ti palce.Ja tú cukrovú polevu tiež neviem robiť, tak venčeky jednoducho len pocukrujem alebo urobím čokoládovú, tá tiež pasuje na venčeky. Držím ti palce.

  • Jirka Vařečka | 9. 2. 2008 17:04

    Olgo , určitě to vychytám , to já jen tak z nudy , vždycky se do něčeho pustím a nedá mi to až to mám perfektně zmáklý , pak toho nechám a pustím se do něčeho jinýho , takže marmelády , zavařený houby , čalamády , kompoty atd..... už mám za sebou teď sem se pustil do pečení asi sem chytil druhou mízu :-))))))

  • Jirka Vařečka | 9. 2. 2008 16:57

    Milo , jo jo ňamka ještě musím vychytat ňákou dobrou polevu , cukrová mi moc nechutná ale na koupenejch jí mám rád nevím jak jí dělaj , moje křupala mezi zubama a to sem převařenou vodu třel s moučkovým cukrem až mě bolela ruka :-)

  • Marie Svobodová | 9. 2. 2008 15:35

    Dnes jsem vyzkoušela, krásně naskočily , zkrátka výborně se povedly. Jen jsem jeden plech mírně přičmoudla, ale i tak se zbaští. Měla jsem jich přes 50 ks. Jen bych se chtěla zeptat jak dlouho se dají uchovat pro případ oslavy. Jestli je rozkrojit, naplnit, nebo nechat naprázdno a naplnit až před oslavou .Děkuji

  • Olga | 8. 2. 2008 20:14

    Jirko, tie tvoje venčeky musia byť naozaj "vence", ale to vôbec nevadí , ja ťa obdivujem , že si sa na také niečo dal ,asi ťa baví pečenie. Ešte jeden dva razy a prídeš na to.

  • Míla Kořínková | 8. 2. 2008 20:01

    Aha,takže něco jako jackpot ve sportce - větší než obvykle :-)))), ale je to mňamka,co ?

  • Jirka Vařečka | 8. 2. 2008 19:23

    Mílo - Tak to máš pravdu moje byly trochu větší , to víš chlap :-) já dělal skoro adventní věnce hi hi , šoda že sem nejde vložit fotka asi by ses smíchy neudržela :-)))))

  • Míla Kořínková | 8. 2. 2008 14:52

    Jirko - ty věnečky musíš mít sakra větší,28 ks z dvojité dávky? Já jich mám opravdu kolem 50 ks , jak píšu v receptu :-)))

  • Anonym | 8. 2. 2008 12:39

    Víte, problém s počtem kusů bude jistě ve velikosti.Těch 50 ks je myšleno malých.Já dělám o venkovním průměru 3-4 cm.

  • Jirka Vařečka | 7. 2. 2008 20:32

    tak sem dodělal SUPER nestačily skoro ani vychladnout :-) dělal sem z dvojitý dávky , v receptu je napsáno že se udělá 50 ks , no nevím já jich z dvojitý dávky udělal 28 jsou teda asi o něco větší asi jako kupovaný v cukrárně , věnečky sem vytlačoval na plech jednorázovým zdobitkem z igelitu kterej se mi třikrát roztrhnulo , nejlepší je " hadrová " klasika . Pekl sem na 200 stupňu v el. troubě 30 min . Dik za recept :-)

  • Lusinda | 18. 12. 2007 16:29

    Danko stačí si dát do rozprašovače na květiny kvalitní olej-skvělé,levné.

  • Dapka | 18. 12. 2007 15:17

    Naprosto luxusní!! Vzhledem k tomu, že ochutnáním se množství zmenšilo o 1/3, jdu dělat nové těsto!! Díky

  • Danka Snášelová | 31. 7. 2007 15:12

    Děvčata, nevíte kde koupit speciální olej ve sprey - MISTR PEKAŘ, jak o něm píše Hanka 15.1.2007? Který obchodní řetězec ho prodává? Děkuji

  • Pája | 31. 7. 2007 14:31

    Věnečky jsou opravdu vynikající !! Děkuji za recept !!

  • Peter | 9. 3. 2007 20:35

    No ja som dopiekol teraz, sice nie tieto konkretne. Ak niekomu nenarastli tak skuste nechat cesto po odpalini postat kludne aj hodinu. Sice trochu zhustne ale toho sa nebojte krasne narastu. Ja som ich nepotieral nicim a su pekne leskle. A piekli sa pri 200 C.

  • Honza L. | 23. 2. 2007 17:47

    Dělal jsem dneska, věnečky i krém jsou bezva. Díky za skvělý recept.

  • Hanka | 15. 1. 2007 15:43

    Ještě k tomu pečení. Na všechno používám speciální olej ve sprey - MISTR PEKAŘ. Je úžasný, nevymazávám, nevysypávám a nepoužívám pečící papír a nikdy se mi nic nepřipeče. Ani bábovka, ani fleky, prostě nic.

  • Hanka | 15. 1. 2007 15:41

    Já místo věnečků upeču maličké větrníky a plním je česnekovou nebo křenovou náplní. Jsou super k vínu. Polovinu dělám naslano a druhou nasladko a úspěch je vždycky zaručen. Ani nevadí, že je někdy půlím už vychladlé, protože používám ostrý nůž - pilku a ten to zvládne na jedničku.

  • NMarta | 18. 10. 2006 18:38

    Klidně použijte pečící papír, mám vyzkoušené a hlavně se pak lehce umyje plech.

  • Alča | 18. 10. 2006 12:06

    Hned je musím vyzkoušet.Mohu použít pečící papír místo vymazaného plechu?Děkuji.

  • Marsí | 21. 8. 2006 14:31

    Já protože nemám ráda krémy s moukou, tak dělám do těchto skvělých věnečků krém z vanilk. pudingu a tvarohu. Do vlažného uvařeného pudingu vmíchat tvaroh, přisladit a je hotovo. Zkuste.

  • Martinka Griscenko | 17. 8. 2006 20:50

    Venecky jsou vynikajici, nikdy se mi odpalovane testo nepovedlo,ale tenhle recept je opravdu super.Dekuji

  • Marcela Mucková | 13. 3. 2006 21:08

    Věnečky nemají chybu,jsou výborné.Na krém jsem ještě nastříkala šlehačku a za chvíli se po nich jen zaprašilo.Díky.

  • Anonym | 7. 3. 2006 07:02

    Důležité je správné odpálení těsta.Chce to trošičku trpělivosti.Vejce až do prochladlého a postupně!!A nepotírat vejcem ze stran,jen z vrchu.Nebo nepotírat vůbec(to pak ale nejsou lesklé) a pak pocukrovat.

  • V. V. | 6. 3. 2006 22:12

    Podstata pečení, aby se těsto povedlo a vyskočilo je to, že se vloží do vyhřáté trouby, která se nesmí ze začátku vůbec otevírat, protože když se otevře, tak odejde pára, která to těsto zvedá a tvary spadnou a už to není nikdy povedené. Pečení se může sledovat pouze přes okénko ve dveřích trouby. A jak říjkají ostatní péci na těch 230 °- 250°C.

  • Jaroslava Oumarová | 6. 3. 2006 16:25

    Vejce zašlehávejte až do vlažného těsta, troubu dobře vyhřejte, po 10 minutách prudkého pečení snižte teplotu na 150°C a ještě 10 minut pečte. Odpalované těsto není složité, ale má své zákonitosti. Snad se Vám příště povede, nevzdávejte to:-)

  • Jana z VM | 6. 3. 2006 16:18

    Andreo, pekla jste při nejvyšším stupni ? Já peču věnečky při 250 st., což je nejvyšší stupeň na mé elektrické troubě a vždycky se povedou a že je už peču dost dlouho....

  • Andrea | 6. 3. 2006 16:08

    Tak jsem tyhle věnečky dělala přesně podle návodu a jak vidím tak jsem asi první komu se moc nepovedly. Což o to chuťivě byly báječné, ale vzhledově už tak ne. Věneček mi moc nevyskočil a tak jsem něměal krém skoro kam dávat. Troubu jsem otevřela až při vyndávání. Nemůže mi někdo poradit proč se mi to stalo? Díky moc Andrea

  • Alu§ka | 25. 2. 2006 16:16

    Dneska jsem je dělala a opravdu jsou výborné.

  • Anonym | 12. 12. 2005 06:25

    Zkuste jeden věneček vyndat a rozkrojit - vnitřek nesmí být syrový a může být dutý.

  • Mila Kořínková | 11. 12. 2005 23:51

    Věnečky se krásně "nafouknou " a zezlátnou. Má-li trouba okénko, tak to hned uvidíš, máš-li troubu s plnými dvířky, tak prvních 10 minut ji neotvírej,protože těsto by splasklo, pak tam jukni a už to ohlídáš :-)))

  • robisek robisek | 11. 12. 2005 18:07

    Chtěla bych recept vyzkoušet, ale nevím jak dlouho péct věnečky v troubě.Poradíte mi prosím?

  • Lucie Pitelová | 1. 8. 2005 14:19

    Nejsem moc zdatná kuchařka, ale tyhle věnečky se mi povedly a sklidila jsem chválu celé naší rodiny! Moc dobrý recept, děkuji za inspiraci.

  • Jarka L. | 28. 7. 2005 08:37

    Je pravda, že z dávky mám 50 - 60 věnečků, ale problém se snězením vůbec není. Zvlášť když rozkřiknu po rodině, že se na ně chystám. Na tyhle Vaše věnečky máme skutečnou slabost. Ale určitě je to dobré vědět. Zmrazovat bych se sama o sobě neodvážila. Ovšem když je vše ověřeno, to je jiná. Určitě pred vánoci budu praktikovat :o)) Další dík, paní Mílo.

  • Míla Kořínková | 20. 7. 2005 21:07

    Věnečky se dají také zmrazit, když se nesnědí najednou a nebo když si chceme pomlsávat bez té práce s nimi, tak je po naplnění poskládám do krabiček od polárkáče a dám do mrazáku. Stačí vyndat 2 hod. před konzumací, jsou jak čerstvé.Kamarádka naší mamky takhle zmrazuje i kremrole plněné sněhem, jsou vynikající - ovšem nesmí se dát do mrazáku pocukrované.

  • Di | 1. 7. 2005 10:34

    lepší, protože se proleží. Ale nelze je nechávat dlouho, rozmočily by se.

  • Misa | 30. 6. 2005 21:53

    Chci delat venecky, ale potrebuji vedet jaky jsou druhy den kdyz je dam do lednice

  • Mirka Mikulaskova | 16. 6. 2005 18:36

    Ja jsem zase pouzila smetanu. Mirka

  • Anonym | 31. 5. 2005 07:39

    K tomu jalovějšímu těstu: já dělám sice těsto z vody, ale dávám mnohem více tuku, mouky i vajec - viz recept na odpalované větrníčky.

  • Jarka L. | 30. 5. 2005 10:31

    Děkuji za zařazení receptu, paní Mílo. Ihned jsem vložila do oblíbených a uvažuji o tom, že si recept přepíšu do svých rodinných receptů. Skutečně jsou tyto věnečky neskutečně výborné. Zkoušela jsem jednou udělat s vodou na místo mléka. I tak byly dobré, ale takové nějak "jalovější". Určitě zůstanu u mléka. Ještě jednou díky!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Odpalované
Moučníky Pečení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Hnědý rum Máslo Mléko Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Vepřové na houbách jinak

Vepřové na houbách jinak

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Šlehačkový koláč s jablky

Šlehačkový koláč s jablky

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Avokádovo-bazalkové pesto

Avokádovo-bazalkové pesto

Mrkvový dort Pedro

Mrkvový dort Pedro

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

76
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
70
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
60
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
54
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
52
Křupavé brambory s polentou
Křupavé brambory s…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact