Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále, vložíme na plech vypláchnutý vodou a v předehřáté troubě prudce upečeme.
2
Dozlatova upečený moučník vyjmeme a ještě za tepla nakrájíme na řezy.
3
Smetanu smícháme se sacharidem, pudinkem a povaříme asi 1 minutu za stálého míchání. Pak sejmeme z ohně, vmícháme žloutky a dochutíme rumovou trestí nebo rumem.
4
Vlažný krém naneseme na polovinu řezů, druhou polovinou řezy překryjeme a ostrým nožem nakrájíme na menší kousky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lydie pochvalovská
|26. 4. 2009 19:02
Listové těsto jsem vyválela a vložila na plech vypláchnutý vodou a upekla a potom jsem to nemohla sundat z plechu.Bylo to tak přilepené jak beton.Můžete poradit?Příště asi pečící papír.
Di
|27. 3. 2006 10:02
Raději nějaké sladilo vhodné pro diabetiky. Sacharin není určen přímo diabetikům, navíc má pachuť. Jsou mnohem lepší diabetická sladidla.