• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Žloutkové oválky
Napište svůj komentář k receptu

Žloutkové oválky

autor: Jana Han
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Žloutkové oválky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 140
      g máslo
    • 140
      g cukr
    • 280
      g mouka
    • citronová kůra
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 4
      ks žloutek 3 uvařené, 1 syrový
  • Náplň
    • 150
      g ořechy
    • 150
      g mandle
    • 150
      g cukr
    • citronová kůra

Postup přípravy receptu

1
Vše zpracovat a těsto nechat 1/2 hodiny odpočinout. Pak vyválet a vykrajovat tvary.
2
Vychladlé plnit a polévat čokoládovou polevou, před ztuhnutím polevy vmáčknout půlku ořechu nebo mandli.
3
Náplň: cukr svařit se 1 až 2 lžícemi vody, přidat strouhané ořechy, mandle a citronovou kůru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové oválky

Skořicové oválky

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Pudinkové řezy - jako žloutkové

Pudinkové řezy - jako žloutkové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zumbistka | 12. 1. 2011 20:17

    myslím tím že mě nebaví chyby v receptech, ale upozorňovat na ně budu samozřejmě dál, je to zřejmě jediná možná cesta k nápravě těchto stránek, které bych ráda navštěvovala dál, ale pokud se z nich nedá vařit, tak je to špatné, taky přeji hezký den

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 1. 2011 13:25

    Omlouvám se všem, ale té mouky jsem si opravdu nevšimla. Promiňte mi prosím mou chybu. Bohužel ani já nejsem neomylná. Pořád platí, že si vaší pomoci vážíme a děkujeme za ní. Hezký den všem

  • stafl
    stafl | 11. 1. 2011 22:03

    No to je přece nová stránka Receptů cz. co byste chtěli???

  • Klára K. | 11. 1. 2011 21:49

    Tak to je recept nad recept. Nechápem, ako to môže cez editorku vôbec prejst? Pani Tereza T. keď spravujete tieto stránky, tak je asi pravdepodobné, že k vareniu a pečeniu ste už niekedy pričuchli, keď tento recept prečítate, tak Vás musí napadnúť, že keď je tam 280g múky,to treba piecť a zaradiť inde. Človeku sa zastaví rozum!!!!!!

  • dzudy
    dzudy | 11. 1. 2011 20:50

    A to už vůbec nemluvím o tom, že je v těstě mouka...syrová se asi nejí :-!

  • dzudy
    dzudy | 11. 1. 2011 18:40

    A proč se teda nechávají vychladnout? :-\

  • Tereza T
    Tereza T | 11. 1. 2011 17:52

    Já tu, ale o pečení nic nevidím. Za Vaši pomoc děkujeme, pomáhá nám to, ale do ničeho Vás nenutíme. Mějte hezký den

  • Zumbistka | 10. 1. 2011 16:41

    už mě to nebaví, připadám si jak správce těchto stránek!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Mandle Máslo Mouka Ořechy Vanilkový cukr Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Listové taštičky plněné mletým masem

Listové taštičky plněné mletým masem

Salsa guacamole

Salsa guacamole

Lívance II.

Lívance II.

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Kokosová rýže se skořicí

Kokosová rýže se skořicí

Okurkové smoothie

Okurkové smoothie

Okurkový salát s Kyškou

Okurkový salát s Kyškou

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

59
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
39
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…
24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
23
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Pohřeb zpěváka Karla Bláhy (†77): Rozloučení plné hvězd! Sobota za sebe poslal náhradu

Pohřeb zpěváka Karla Bláhy (†77): Rozloučení plné hvězd! Sobota za sebe poslal náhradu

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Žloutkové oválky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact