
Žloutové neznám...několikrát opakovaná chyba neopravena ...?
Stejných výsledků dosáhnete i s klasickým Lineckým těstem 3:2:1 :-) Pokud "autoři"už to neprovedou sami, je fajn mít receptury odvíjející se od obvyklého balení másla (nemusíte vážit, dělit, nemáte zbytky). V tomto připadku tedy 375:250:125 + 3vařené žloutky, nebo 2syrové, nebo 1vejce (syrové :o)
Dělala jsem už vloni,jen jsem zapomněla napsat hodnocení a komentář.Tak to dělám teď,měla jsem recept v oblíbených,dnes udělala těsto a jelikož nestíhám,peču zítra.Vynikající,dobře se s těstem pracuje,je měkkoučké a fajn chutná.Jasná 1*.
Ty žloutky musí být vařené?
No tak to prožeňte rukama místo strojkem.Nebo vyválet a vykrájet.Je to přeci linecké těsto.:-)PS
Nevím,s pudinkem to nemám vyzkoušené,ale opravdu je to moc dobré těsto.Holky do toho!Jana
Marsí, klídek, já mám nástavec a mlýnek nemám. Hodlám si ho od někoho vypůjčit, ale ještě nevím od koho....
No tak to se můžu jít bodnout, páč nástavec mám jiný a mlýnek taky....:-(
Co kdybych tam přidala pudinkový prášek?
Je to výborné těsto.V literatuře je uvedené jako Těsto z Lince.Dávám za 1.