Zlaté gazpacho
Kuře pečené na medu a citronu
Kuře pečené naplacato v limetkovo…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Dijonský koláč slaný - z listového…
Prdelačka z jelítka - jíšková
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Buchta z jablečného pyré
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Jehněčí kotlety na bylinkách
Čokoládová buchta z remosky
Sezamové kuře v těstíčku
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou