Zlaté gazpacho
Kuře pečené naplacato v limetkovo…
Grilované kuře s piniovými jadérky,…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Čočka po orientálsku
Třešňové omeletky
Pórková "malovaná" polévka
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Šťouchaná buchta
Senzační řezy z velkého plechu
Meruňkový koláč s müsli
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Krémová zeleninová polévka
Špagety Carbonara
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku