Zlaté gazpacho
Mexické nadívané kuře
Kuře pečené na medu a citronu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Čočková pomazánka
Thajské kari
2x křenová omáčka se smetanou
Kuřecí směs v bramborové kaši
Kynuté knedlíky plněné masem
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Pohanka (nejen) se slaninou
Bramborový salát se zelenými fazolkami
Vajíčková pomazánka
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Skotská vejce podle The Real Meat…
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Jemná kedlubnová polévka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí