Zlaté gazpacho
Mexické nadívané kuře
Dušené kuře po anglicku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Pikantní fazolky
Krůtí stehno trochu na divoko
Rýžový pilaf
Vepřové kotlety v leču
Bůčková pochoutka
Zapečený pangasius
Vánočka - třená
Avokádový krém
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky