Zlaté gazpacho
Kuře pečené naplacato v limetkovo…
Kuře na paprice s domácími…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Zapečený květák III.
Zámecká drůbeží játra
"Slovenský" bramborák
Třešňový štrúdl s mandlemi
Ořechový štrůdl (závin)
Rybízový koláč podle paní Mixové
Zabaione - Italský desert
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree