Zlaté gazpacho
Mexické nadívané kuře
Kuře pečené na medu a citronu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Smažený celer se sýrem
Sněhové rohlíčky s krémem
Pomazánka "hned pryč"
Alpský Kaiserschmarrn
Jablečné koláčky z listového těsta
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Lembas (Elfí chléb)
Drůbeží výpečky
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli