Zlaté gazpacho
Mexické nadívané kuře
Dušené kuře po anglicku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Africká lilková pomazánka
Výborný kuřecí salát II.
Pštrosí maso s rozmarýnem
Pórková polévka s mrkví
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Spaghetti Carbonara
Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Zapečené müsli II.
Kuřecí kari s mangem a rýží
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou