Zlaté gazpacho
Kuře na paprice s domácími…
Kuře na chilli a na česneku - výborná…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Vaječná pomazánka II.
Houbovník z Pojizeří
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Škvarkové rohlíčky II.
Makové (ořechové) muffiny
"Párkrole" - párkové kremrole
Kuřecí nudličky v tempuře
Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…
Dýňový krém s kari
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou