Je to skoro jako Jihočeský kočičák,akorát s tím rozdílem,že u nás se dává sladkokyselé dušené zelí všechno a nakonec hodně dozlatova na sádle usmažené cibule a vše se důkladně promýchá i studené je to mnamka
Fajn neschvalujte to. Sem se překoukla a misto žižkovsky četla židovská. Omluva velká.
Když židovská, tak žádný škvarky z prasátka, ani jitrnice z prasátka. To je jasný.
Nevrila jsem ze to muze chutnat tak dobre :)) Diky za recept, vrele doporucuji
zkoušela jsem k tomu jitrnici, ale ta z obchodu je hnusná. Nevíte někdo, kde se dá koupit domácí? dík
+ škvarky nebo slaninu. Je to vynikající. Udělala jsem k tomu pečeného králíka. Všichni jsme si pochutnali. je k tomu dobré i volské oko.
Věřím, že to může být dobré i takhle, ale do pravé lepenice patří ještě škvarky.
Lepenice z brambor a zelí je super když do této hmoty vymačkáte ještě jitrnici (nebo dvě :-) ) přímo ze střívka. Mňam
Je to rychlá příloha k masu, ale je to vynikající i bez masa.