• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zimní salát
Napište svůj komentář k receptu

Zimní salát

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zimní salát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 1
      ks mrkev
    • 2
      ks paprika
    • 200
      g sušené houby (Nebo žampiony)
    • 2
      lžíce sušená jablka
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      ks cibule (Menší červené)
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Sušené houby uvaříme doměkka, scedíme a necháme vychladnout (žampiony nakrájíme na tenké plátky). Kysané zelí scedíme a větší kousky nakrájíme. Mrkev nastrouháme, papriky nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno. Do mísy dáme zelí, houby, mrkev, papriky, cibule a nakonec křížaly. Ochutíme solí, cukrem, zalijeme olejem a lehce promícháme. Poté necháme vychladit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný salát pro zimní večery

Ovocný salát pro zimní večery

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Zimní quiche

Zimní quiche

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marci2 | 31. 1. 2016 11:51

    Dávám 1

  • kopretina | 6. 1. 2014 18:43

    veliké překvapení, je fantastiký i bez hub, které nejím

  • Jaroslava Oumarová | 3. 12. 2006 16:58

    Dnes jsem ho dělala k jako přílohu k Obědu v papiňáku. Byl vynikající. Kombinace hub, paprik, kyselého zelí je výborná a do toho ty křížaly...mňam!! Příště přihodím hrstku rozinek:-)Vřele doporučuju a dávám jedničku! :o))

  • Tereza Jarčušková | 20. 11. 2006 12:42

    A je to pekné farebné...Ukladám a vyskúšam

  • Jaroslava Oumarová | 20. 11. 2006 12:08

    Diano, sice mi není jasné, co Vám na tom "smrdí":-)), ale děkuju za upozornění na zajímavý recept:-) Pokud Vám vadí vůně kyselého zelí nebo hub, budete si muset najít jiný recept:-)) Já se na tenhle salát vyloženě těším...

  • diana | 20. 11. 2006 11:30

    Je to velmi dobré,ale vypadá to hrozně.Vůbec mi nejde příprava a smrdí to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Kysané zelí Mrkev Olivový olej Paprika Sůl Sušená jablka Sušené houby
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavináče

Zavináče

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Tvarohové řezy trojbarevné

Tvarohové řezy trojbarevné

Sádlovky - recept po babičce

Sádlovky - recept po babičce

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Dresing

Dresing

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta
17
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
16
Ostré řízky z krkovice
Ostré řízky z krkovice

Zajímavé články

Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Bouček o nabídce z politické scény: Z rozhodnutí Libora vám spadne brada

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Horoskop na další týden: Komu hrozí zranění a koho dožene práce?

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Herečka Simona Chytrová (63): Velká zpověď o anorexii! »Vážila jsem 29 kilo...«

Herečka Simona Chytrová (63): Velká zpověď o anorexii! »Vážila jsem 29 kilo...«

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

Velký horoskop financí na říjen: Býci budou muset šetřit, Váhy čekají peněžní ztráty

Další doporučené recepty:

Zimní minestrone
Zimní minestrone
Zimní quiche
Zimní quiche
Zimní rakytníková vzpruha
Zimní rakytníková vzpruha
Zlatá brokolicová polévka
Zlatá brokolicová polévka
Zlatá polévka
Zlatá polévka
Zlaté gazpacho
Zlaté gazpacho
  • Recepty.cz
  • Zimní salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact