• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zimní salát
Napište svůj komentář k receptu

Zimní salát

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zimní salát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 1
      ks mrkev
    • 2
      ks paprika
    • 200
      g sušené houby (Nebo žampiony)
    • 2
      lžíce sušená jablka
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      ks cibule (Menší červené)
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Sušené houby uvaříme doměkka, scedíme a necháme vychladnout (žampiony nakrájíme na tenké plátky). Kysané zelí scedíme a větší kousky nakrájíme. Mrkev nastrouháme, papriky nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno. Do mísy dáme zelí, houby, mrkev, papriky, cibule a nakonec křížaly. Ochutíme solí, cukrem, zalijeme olejem a lehce promícháme. Poté necháme vychladit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný salát pro zimní večery

Ovocný salát pro zimní večery

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Zimní quiche

Zimní quiche

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marci2 | 31. 1. 2016 11:51

    Dávám 1

  • kopretina | 6. 1. 2014 18:43

    veliké překvapení, je fantastiký i bez hub, které nejím

  • Jaroslava Oumarová | 3. 12. 2006 16:58

    Dnes jsem ho dělala k jako přílohu k Obědu v papiňáku. Byl vynikající. Kombinace hub, paprik, kyselého zelí je výborná a do toho ty křížaly...mňam!! Příště přihodím hrstku rozinek:-)Vřele doporučuju a dávám jedničku! :o))

  • Tereza Jarčušková | 20. 11. 2006 12:42

    A je to pekné farebné...Ukladám a vyskúšam

  • Jaroslava Oumarová | 20. 11. 2006 12:08

    Diano, sice mi není jasné, co Vám na tom "smrdí":-)), ale děkuju za upozornění na zajímavý recept:-) Pokud Vám vadí vůně kyselého zelí nebo hub, budete si muset najít jiný recept:-)) Já se na tenhle salát vyloženě těším...

  • diana | 20. 11. 2006 11:30

    Je to velmi dobré,ale vypadá to hrozně.Vůbec mi nejde příprava a smrdí to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Večeře Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Kysané zelí Mrkev Olivový olej Paprika Sůl Sušená jablka Sušené houby
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

204
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
122
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
36
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
21
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
19
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Zimní minestrone
Zimní minestrone
Zimní quiche
Zimní quiche
Zimní rakytníková vzpruha
Zimní rakytníková vzpruha
Zlatá brokolicová polévka
Zlatá brokolicová polévka
Zlatá polévka
Zlatá polévka
Zlaté gazpacho
Zlaté gazpacho
  • Recepty.cz
  • Zimní salát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact