Jablka oloupeme, zbavíme jadřiců a nastrouháme. Žloutky s cukrem utřeme do světle žluté pěny. Za stálého šlehání přidáme všechny přísady a jablka, nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do předem vymazané a strouhankou vysypané formy.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Vašků
|13. 10. 2008 13:20
pekla jsem ji včera a je skvěla vláčná a nádherně voní, místo vína jsem dala višňovou medovinu a více rumu i s hrozinkami
Ivana Samcová
|18. 2. 2006 07:46
Dala jsem do těsta polohrubou mouku. Místo vína jsem použila domácí višňový likér. Buchta byla vynikající, vydržela dlouho vláčná a měla jsem s ní velký úspěch. Vyšlo mi to na velký plech. Díky za recept. Ivana
Jana
|2. 2. 2006 10:50
Prosím o doplnění-jaká mouka a jak velká forma?Děkuji