• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Židovský medovník z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Židovský medovník z domácí pekárny

autor: Petr Brno
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Židovský medovník z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek černá káva silná instantní
    • 1
      hrnek med
    • 0,50
      hrnek hnědý cukr
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička skořice
    • 0,25
      lžička hřebíček
    • 0,25
      lžička muškátový oříšek nastrouhaný
    • 0,25
      lžička zázvor - mletý nebo 1 lžička kandovaného nasekaného
    • 1
      hrnek vlašské ořechy
    • 1
      hrnek rozinky naložené do rumu
    • 3
      lžíce citronová kůra nebo jiná citrusová - kandovaná

Postup přípravy receptu

1
V určeném množství kávy rozehřejeme med a cukr, necháme přejít varem a odstavíme. Vychladlý - vlažný rozvar vlijeme do nádoby. Potom přidáme rozšlehaná vejce a olej. Postupně přidáme i mouku smíchanou s jedlou sodou, kořením, ořechy, rozinkami a kandovanou kůrou pomeranče a citronu, nebo kadovanou citrusovou směsí. Program sprint.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Židovský bůček

Židovský bůček

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • andorrana
    andorrana | 17. 2. 2013 20:55

    Chlebík je výýýýýbornýýýýý :)

  • Sylva P. | 6. 3. 2009 07:26

    Na recepty, kde je prášek do pečiva nebo soda, používám program DORT.

  • Olga Zehnalová | 5. 3. 2009 20:00

    Ja by som to tiež piekla na programe Dort, alebo program Múčnik - ja mám Moulinex.

  • Jana Kubáčková | 5. 3. 2009 19:39

    Chtěla bych se zeptat proč pečete medovník na program Sprint, když v receptu není droždí. Program Sprint moc nepoužívám, ale myslela jsem, že je na chleba. Nemám raději nastavit program Dort? Poraďte,prosím, děkuji. Recept je zajímavý ráda ho vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Citronová kůra Hladká mouka Hnědý cukr Hřebíček Jedlá soda Med Muškátový oříšek Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce Vlašské ořechy Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Marokánky IV.

Marokánky IV.

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Palačinky s krémem a lesním ovocem

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

130
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
108
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
76
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
64
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
46
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

Pavel Vítek a Janis Sidovský: »Rozvod« a hned tajná svatba!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Židovská sváteční chala
Židovská sváteční chala
Židovské řízky
Židovské řízky
Židovský bůček
Židovský bůček
Žirafí bábovka
Žirafí bábovka
Žitné palačinky s tvarohovou náplní
Žitné palačinky s tvarohovou náplní
Žitno-špaldové placky prosté, základní recept
Žitno-špaldové placky prosté, základní…
  • Recepty.cz
  • Židovský medovník z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact