• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Židovský medovník z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Židovský medovník z domácí pekárny

autor: Petr Brno
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Židovský medovník z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek černá káva silná instantní
    • 1
      hrnek med
    • 0,50
      hrnek hnědý cukr
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička skořice
    • 0,25
      lžička hřebíček
    • 0,25
      lžička muškátový oříšek nastrouhaný
    • 0,25
      lžička zázvor - mletý nebo 1 lžička kandovaného nasekaného
    • 1
      hrnek vlašské ořechy
    • 1
      hrnek rozinky naložené do rumu
    • 3
      lžíce citronová kůra nebo jiná citrusová - kandovaná

Postup přípravy receptu

1
V určeném množství kávy rozehřejeme med a cukr, necháme přejít varem a odstavíme. Vychladlý - vlažný rozvar vlijeme do nádoby. Potom přidáme rozšlehaná vejce a olej. Postupně přidáme i mouku smíchanou s jedlou sodou, kořením, ořechy, rozinkami a kandovanou kůrou pomeranče a citronu, nebo kadovanou citrusovou směsí. Program sprint.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Židovský bůček

Židovský bůček

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • andorrana
    andorrana | 17. 2. 2013 20:55

    Chlebík je výýýýýbornýýýýý :)

  • Sylva P. | 6. 3. 2009 07:26

    Na recepty, kde je prášek do pečiva nebo soda, používám program DORT.

  • Olga Zehnalová | 5. 3. 2009 20:00

    Ja by som to tiež piekla na programe Dort, alebo program Múčnik - ja mám Moulinex.

  • Jana Kubáčková | 5. 3. 2009 19:39

    Chtěla bych se zeptat proč pečete medovník na program Sprint, když v receptu není droždí. Program Sprint moc nepoužívám, ale myslela jsem, že je na chleba. Nemám raději nastavit program Dort? Poraďte,prosím, děkuji. Recept je zajímavý ráda ho vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Citronová kůra Hladká mouka Hnědý cukr Hřebíček Jedlá soda Med Muškátový oříšek Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce Vlašské ořechy Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Fazolová polévka mňam

Fazolová polévka mňam

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Salát s broskví a krabími tyčinkami

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Čočkový salát se zeleninou

Čočkový salát se zeleninou

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

176
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
83
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
54
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
47
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
37
Banánové toasty
Banánové toasty

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Exmilenec Žilkové Josef Holomáč: Drama ve Vietnamu! Proletěl kabinou autobusu

Exmilenec Žilkové Josef Holomáč: Drama ve Vietnamu! Proletěl kabinou autobusu

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Co znamenají sny o vypadaných zubech? Lidé se bojí, že někdo z rodiny umře

Co znamenají sny o vypadaných zubech? Lidé se bojí, že někdo z rodiny umře

Další doporučené recepty:

Židovská sváteční chala
Židovská sváteční chala
Židovské řízky
Židovské řízky
Židovský bůček
Židovský bůček
Žirafí bábovka
Žirafí bábovka
Žitné palačinky s tvarohovou náplní
Žitné palačinky s tvarohovou náplní
Žitno-špaldové placky prosté, základní recept
Žitno-špaldové placky prosté, základní…
  • Recepty.cz
  • Židovský medovník z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact