• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Židovský medovník z domácí pekárny
Napište svůj komentář k receptu

Židovský medovník z domácí pekárny

autor: Petr Brno
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Židovský medovník z domácí pekárny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      hrnek černá káva silná instantní
    • 1
      hrnek med
    • 0,50
      hrnek hnědý cukr
    • 2
      ks vejce
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička skořice
    • 0,25
      lžička hřebíček
    • 0,25
      lžička muškátový oříšek nastrouhaný
    • 0,25
      lžička zázvor - mletý nebo 1 lžička kandovaného nasekaného
    • 1
      hrnek vlašské ořechy
    • 1
      hrnek rozinky naložené do rumu
    • 3
      lžíce citronová kůra nebo jiná citrusová - kandovaná

Postup přípravy receptu

1
V určeném množství kávy rozehřejeme med a cukr, necháme přejít varem a odstavíme. Vychladlý - vlažný rozvar vlijeme do nádoby. Potom přidáme rozšlehaná vejce a olej. Postupně přidáme i mouku smíchanou s jedlou sodou, kořením, ořechy, rozinkami a kandovanou kůrou pomeranče a citronu, nebo kadovanou citrusovou směsí. Program sprint.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Židovský bůček

Židovský bůček

Houstičky z domácí pekárny

Houstičky z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • andorrana
    andorrana | 17. 2. 2013 20:55

    Chlebík je výýýýýbornýýýýý :)

  • Sylva P. | 6. 3. 2009 07:26

    Na recepty, kde je prášek do pečiva nebo soda, používám program DORT.

  • Olga Zehnalová | 5. 3. 2009 20:00

    Ja by som to tiež piekla na programe Dort, alebo program Múčnik - ja mám Moulinex.

  • Jana Kubáčková | 5. 3. 2009 19:39

    Chtěla bych se zeptat proč pečete medovník na program Sprint, když v receptu není droždí. Program Sprint moc nepoužívám, ale myslela jsem, že je na chleba. Nemám raději nastavit program Dort? Poraďte,prosím, děkuji. Recept je zajímavý ráda ho vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Citronová kůra Hladká mouka Hnědý cukr Hřebíček Jedlá soda Med Muškátový oříšek Rostlinný olej Rozinky Skořice Vejce Vlašské ořechy Zázvor - mletý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Halušky podle Daniely

Halušky podle Daniely

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
15
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
15
Kulajda
Kulajda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Židovská sváteční chala
Židovská sváteční chala
Židovské řízky
Židovské řízky
Židovský bůček
Židovský bůček
Žirafí bábovka
Žirafí bábovka
Žitné palačinky s tvarohovou náplní
Žitné palačinky s tvarohovou náplní
Žitno-špaldové placky prosté, základní recept
Žitno-špaldové placky prosté, základní…
  • Recepty.cz
  • Židovský medovník z domácí pekárny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact