Rohlík rozmočíme v mléce a v rozšlehaném vajíčku. Do vymazané, strouhankou vysypané misky klademe postupně rohlík, žervé a nastrouhaná jablka. Polijeme zbytkem rozšlehaného vajíčka s mlékem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie Sobotková
|15. 9. 2008 18:51
dnes jsem poprvé dělala. žemlovka je vynikající, přidala jsem trošku van. cukru a naředila maliličko lučinu. ale moc malé chutnala. hodnotím 1.
VZ :-)
|9. 10. 2007 13:16
recept mohu jen a jen doporučit..malá (11měsíců) si na žemlovce moooc pochutnala...samozřejmě jsem použila místo mléka náhradní materšké mléko (HAMI) a pouze žloutky a taky jsem vynechala to žervé...nahoru jsem udělala drobenku (ovesné vločky najemno nesekané, van.cukr, rost.tuk)
Lucie
|4. 2. 2007 18:29
mléko a vejce může způsobit těžkou alergickou reakci.z vejce tedy bílek.takže recept uvařím,ale namočím to ve žloutcích a mléce ze sunaru.
Di
|31. 1. 2007 08:42
Pro sedmiměsíční miminko asi ne, ale pro batole ano. Batolata jsou ve vělu od 1 do 3 let.
Eva
|30. 1. 2007 23:14
No nevim jestli je tohle zrovna nejlepší recept pro sedmiměsíčního syna?Spíš ani náhodou.Mléko,vejce?
sonia asif
|11. 1. 2007 13:57
pani Lado, vsechny recepty od vas jsou vytecne. i tenhle zkusim,jelikoz mam sedmimesicniho syna. tak doufam,ze teto zemlovce prijde na chut. a jak to tak vypada tak si na ni smlsneme i my dospeli.