Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
SV
|18. 5. 2008 06:42
Je to moc dobré, ať žijí barbaři....
Jitka Malinová
|7. 2. 2007 18:49
Tak já si to dělám z kysaného zelí, šunky a tatarky dávám tak cca 2 lžice na 4 porce.
Anonym
|7. 2. 2007 17:04
Radko máte pravdu, jsem také barbar, kterému to chutná i s gothajem a tatarkou, ale ať to každý dělá dle svého nebo nedělá vůbec to je jedno
Anonym
|7. 2. 2007 17:03
Verbenko nejde o kysané zelí, ale sterilované z lahve, což má jinou chuť a asi i méně vitamínů, ale tato pomazánka je moc dobrá
Vepřeková
|7. 2. 2007 17:02
Dělala jsme s bílým jogurtem, bylo lahodné, dala jsem šunkový salám, ale s tatarkou jofres Helmans také vyzkouším
Radka
|7. 2. 2007 10:49
Paní Verbenko, proč hned mlulvit o "ničení" zdravých ingrediencí? Když nám (některým) výsledná kombinace chutná?Komu se to nelíbí, ať to nejí, my ostatní si rádi pochutnáme, byť to není stoprocentně zdravé. Nic se nemá přehánět, ani zdravá výživa.Všem nám barbarům přeji dobrou chuť.
Hela Hanousková
|7. 2. 2007 09:51
Ani já jsem nezkoušela,ale protibarbarsky snad lze použít šunku místo salámu a bílý jogurt místo tatarky,ne?helík
Verbenka
|7. 2. 2007 08:53
Nezkoušela jsem, ale přijde mi hodně barbarské ničit kyselé zelí (plné vitamínů a bez konzervantů) kelímkem tatarky a čtrt kilem gothaje.
Lubor
|9. 3. 2006 21:21
Chutné
Emča
|9. 3. 2006 17:43
Moc dobré
Květa Dostálová
|7. 10. 2005 19:29
Vynikající salát
Míša K.
|8. 8. 2005 12:18
Přidala jsem ještě jemně nakrájené rajče a salát byl vynikající! Děkuji