Je to moc dobré, ať žijí barbaři....
Tak já si to dělám z kysaného zelí, šunky a tatarky dávám tak cca 2 lžice na 4 porce.
Radko máte pravdu, jsem také barbar, kterému to chutná i s gothajem a tatarkou, ale ať to každý dělá dle svého nebo nedělá vůbec to je jedno
Verbenko nejde o kysané zelí, ale sterilované z lahve, což má jinou chuť a asi i méně vitamínů, ale tato pomazánka je moc dobrá
Dělala jsme s bílým jogurtem, bylo lahodné, dala jsem šunkový salám, ale s tatarkou jofres Helmans také vyzkouším
Paní Verbenko, proč hned mlulvit o "ničení" zdravých ingrediencí? Když nám (některým) výsledná kombinace chutná?Komu se to nelíbí, ať to nejí, my ostatní si rádi pochutnáme, byť to není stoprocentně zdravé. Nic se nemá přehánět, ani zdravá výživa.Všem nám barbarům přeji dobrou chuť.
Ani já jsem nezkoušela,ale protibarbarsky snad lze použít šunku místo salámu a bílý jogurt místo tatarky,ne?helík
Nezkoušela jsem, ale přijde mi hodně barbarské ničit kyselé zelí (plné vitamínů a bez konzervantů) kelímkem tatarky a čtrt kilem gothaje.
Chutné
Moc dobré
Vynikající salát
Přidala jsem ještě jemně nakrájené rajče a salát byl vynikající! Děkuji