• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelný salát s tatarskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Zelný salát s tatarskou omáčkou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelný salát s tatarskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice sterilované zelí menší
    • 1
      kelímek tatarská omáčka
    • 250
      g gothaj
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Vše na velmi jemno nakrájíme, smícháme s tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme a necháme proležet. Mažeme na plátky veky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zelný salát s ovocem a jogurtem

Zelný salát s ovocem a jogurtem

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Sladkokyselý zelný salát s koprem

Sladkokyselý zelný salát s koprem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SV | 18. 5. 2008 06:42

    Je to moc dobré, ať žijí barbaři....

  • Jitka Malinová | 7. 2. 2007 18:49

    Tak já si to dělám z kysaného zelí, šunky a tatarky dávám tak cca 2 lžice na 4 porce.

  • Anonym | 7. 2. 2007 17:04

    Radko máte pravdu, jsem také barbar, kterému to chutná i s gothajem a tatarkou, ale ať to každý dělá dle svého nebo nedělá vůbec to je jedno

  • Anonym | 7. 2. 2007 17:03

    Verbenko nejde o kysané zelí, ale sterilované z lahve, což má jinou chuť a asi i méně vitamínů, ale tato pomazánka je moc dobrá

  • Vepřeková | 7. 2. 2007 17:02

    Dělala jsme s bílým jogurtem, bylo lahodné, dala jsem šunkový salám, ale s tatarkou jofres Helmans také vyzkouším

  • Radka | 7. 2. 2007 10:49

    Paní Verbenko, proč hned mlulvit o "ničení" zdravých ingrediencí? Když nám (některým) výsledná kombinace chutná?Komu se to nelíbí, ať to nejí, my ostatní si rádi pochutnáme, byť to není stoprocentně zdravé. Nic se nemá přehánět, ani zdravá výživa.Všem nám barbarům přeji dobrou chuť.

  • Hela Hanousková | 7. 2. 2007 09:51

    Ani já jsem nezkoušela,ale protibarbarsky snad lze použít šunku místo salámu a bílý jogurt místo tatarky,ne?helík

  • Verbenka | 7. 2. 2007 08:53

    Nezkoušela jsem, ale přijde mi hodně barbarské ničit kyselé zelí (plné vitamínů a bez konzervantů) kelímkem tatarky a čtrt kilem gothaje.

  • Lubor | 9. 3. 2006 21:21

    Chutné

  • Emča | 9. 3. 2006 17:43

    Moc dobré

  • Květa Dostálová | 7. 10. 2005 19:29

    Vynikající salát

  • Míša K. | 8. 8. 2005 12:18

    Přidala jsem ještě jemně nakrájené rajče a salát byl vynikající! Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gothaj Pepř mletý Sterilované zelí Sůl Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Bábovka s olejem

Bábovka s olejem

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci "Mandarin"

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…

Smažené cibulky

Smažené cibulky

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort

Dýňový koláč s ořechy II.

Dýňový koláč s ořechy II.

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

81
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
72
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
71
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
68
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
63
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Zelný salát s tatarskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact