Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana Rožníčková
|7. 3. 2007 11:04
Já bych olej ( nejlépe olivový ) nevynechávala. Když zelí s olejem promnete ( mačkáte ) rukama, krásně změkne, a je lépe stravitelné.
Dagmar Janáčková
|7. 3. 2007 10:48
zkuste nedát olej, ale přidat majonézu! Je to lahůdka!!!
Martin Valový
|9. 1. 2007 23:20
Zkusím čínské zelí a trochu pórku
Alenka Aová
|28. 4. 2006 14:49
Výborný jednoduchý salát a konečně jsem zase udělala změnu bez octa :-) Chuťově výtečné, velmi jemně nakrouhané zelí s česnekem, mňam. Já cibuli nejím, takže je to skvělé tak, jak to je :-)