sklenice
bílé zelí
(0,7 l) ve sladkokyselém nálevu
1
plechovka
kukuřice
3
ks
vařená vejce
200
g
měkký salám
1
ks
cibule
pepř mletý
sůl
majonéza
Postup přípravy receptu
1
Scedíme a vymačkáme šťávu ze zelí. Salám nakrájíme na nudličky, cibuli a vejce nadrobno, smícháme se zelím a kukuřicí, ochutíme solí, pepřem a spojíme majonézou (neudávám množství, dám vždy podle potřeby).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alenka Aová
|24. 1. 2008 17:43
Salát je výborný, dneska ho jdu dělat znovu. Pro změnu dám místo kukuřice steril.hrášek. Co se týče kukuřice, tak doporučuji jen zn.Bonduelle, ta je nejchutnější (i z mražených), ostatní jsou často bez chuti nebo v mě nechutnajícím nálevu.
Zuzana Filoušová
|15. 1. 2008 16:14
recept jsem zkoušla, sálat je velice dobrý - doporučuji!