Zelné kofty v masala omáčce
Pečené nadívané kapustové (zelné)…
Zelné karbanátky s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám běžně i ze zbylého vařeného zelí. Moc dobré.Můžou se přidat i škvarky.
Také děláme, máme moc rádi. Jen nechat okapat na ubrousku, jsou dost mastné.
Pomazánka z Nivy s ořechy
Uhlířina II.
Bramboráky sváteční
Frankfurtská polévka II.
Česneková polévka IV.
Hermelín v listovém těstíčku
Špízy se sýrem a uzeninou
Obložený rohlíkový koláč
Italská rybí polévka „caciucco“
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki