Zelné kofty v masala omáčce
Pečené nadívané kapustové (zelné)…
Zelné karbanátky s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám běžně i ze zbylého vařeného zelí. Moc dobré.Můžou se přidat i škvarky.
Také děláme, máme moc rádi. Jen nechat okapat na ubrousku, jsou dost mastné.
Maso na houbách babičky Aničky
Ovocné košíčky II.
Tatarák z uzeného lososa
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Veganský thajský sójový guláš
Bramboráčky se zelím a slaninou
Pikantní kuřecí nudličky
Makovky - sladké housky
Jednoduché špenátové špecle
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory