Kyselé zelí vycedíme, překrájíme (pokud je moc dlouhé). Přidáme celé vejce, osolíme a mouku přidáme dle potřeby (aby se vytvořilo těstíčko), promícháme. Rozpálíme olej, lžící tvoříme placičky, které necháme dozlatova opéct z obou stran na oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mišák
|25. 5. 2005 13:55
Jsem ráda že Vám to chutná, jiné koření je možné, podle chuti kmín apod. Ale já myslím, že to pak přebíjí tu chuť toho zelí, mám prostě nejradši jen tak, pouze se solí.
Olča
|22. 5. 2005 17:48
Mě osobně to nechutnalo ,ale dětem jsem musela ještě přidělat.Aby to šlo lepší obracet a nerozsypávalo se to,přidala jsem lžíci škrobové moučky a ze začátku jsem to pekla zprudka a pak pomaleji.
marcela slamdeckova
|18. 5. 2005 03:54
Je to vyborne ,ja pridavam brambory...vyborne i za studena
Iva Novotná
|12. 5. 2005 14:07
dobrý je kmín,osolit, nebo přidat vegetu, taky jde česneková sůl - prostě podle chuti.
Ifuška
|12. 5. 2005 09:06
Zrovna jsem říkala, že musím zlikvidovat z loňska 2 sklenice zelí, tak už vím jak! A nějaké další koření už se nepřidává?
Iva Novotná
|11. 5. 2005 16:31
Je to výborné. Někdy přidám místo mouky trochu ovesných vloček.
Jana Tichá
|11. 5. 2005 15:36
Mišáku, znám!!! A potvrzuji - výborné! Je to jídlo Nadi Konvalinkové. Dávám 1!