Cibuli nakrájíme najemno a podusíme, přidáme nastrouhané nebo najemno nakrájené zelí a dál dusíme. Když je zelí poloměkké necháme ho vychladnout, osolíme, opepříme, přidáme vajíčka a zahustíme hladkou moukou. Ze směsi děláme placičky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Majka Přidalová
|23. 1. 2007 17:55
Velice děkuji za radu, česnek přímo zbožňuju, tak to zkusím po vašem, paní Jaršučková.
Tereza Jarčušková
|23. 1. 2007 16:23
Majka, ja pridávam cesnak, tak, aby ho bolo jemne cítiť, potom nie sú chuťovo fádne. Robím fašírky na jeseň, keď pozberám kučeravý kel. Krátko obvarím, rozmixujem, zahusťujem detskou krupičkou,nie múkou, pridám vajce, cesnak , cibuľu, osolím, opiprím a robím fašírky. Obalím v strúhanke a dávam zmraziť. V zime vyberám a vyprážam. Pridajte ten cesnak .
Majka Přidalová
|23. 1. 2007 15:00
Nevím, co jsem udělala špatně, ale ze směsi mi nešly udělat placičky. nechtělo se to vůbec spojit. Výsledek byl chuťově značně fádní a to jsem tam přidala i chili koření a kmín. Ale dcerce chutnalo.
Martina Souckova
|15. 8. 2006 20:13
Moc dobre! Mam doma vegetariana, tak neustale hledam nove recepty a musim rict ze tyto karbose budou mezi nasimi stalicemi. Z cele hlavky toho bylo pro dva trosku moc, tak jsme je sbastili druhy den nastudeno s chlebem.
Tereza Jarčušková
|30. 6. 2006 13:20
A najlepšie sú z kučeravého kelu ( kadeřávek ).
Jana Kutačová
|30. 6. 2006 12:53
Dělávám podobné z kapusty a musím říct,že to je výborné jak s chlebem,tak s bramborem.Ty ze zelí musím taky vyzkoušet.:o)