Zelí přecedíme, vymačkáme a pokrájíme na drobno. Dáme do mísy, přidáme drobně nakrájenou cibuli a salám, promícháme s majonézou a podle chuti dosladíme - cukr tomu dodá ten správný "říz".
2
Mažeme na plátky veky a zdobíme proužkem papriky. Nečekaná návštěva tohle rychlé pohoštění jistě ocení a nebude chtít věřit, že je to zelí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jarka O.
|22. 11. 2012 20:09
Sklenice 0,7 l
Hansi
|3. 9. 2007 00:57
Jaroslavo O., jaky je obsah 1 sklenice zeli? Pul litru,1 litru. Dik. jpg.
Jaroslava Oumarová
|6. 2. 2006 07:30
Pro Marii: Je to z jedné veky a ujišťuji Vás, že když je uděláte, nebudou mít čas se rozmočit...:-)))
Jaroslava Oumarová
|6. 2. 2006 07:28
Pro Zdenu: opravdu se mýlíte, tyto chlebíčky konzumujeme doma již několik let a i návštěvy u nás je znají dlouho. Je velmi těžké se v tomto množství receptů orientovat a vybrat něco, co tu ještě není. Navíc se přiznávám, že nemám tolik času, abych všechny recepty podrobně prostudovala. Když znám jídlo jako chlebíčky, nenapadlo mne hledat v salátech.:-) Omlouvám se všem, kterých jsem se, byť nechtěně, dotkla.
Jitka Malinová
|3. 2. 2006 16:07
My to doma jíme jako salát, hlavně kvůli tomu zelí a pečivo jen přikusujeme. Mate pravdu, je to mokré a na vece dlouho nevydrží, musíte rychle jíst.
marie krejzarova
|3. 2. 2006 15:43
Ráda bych vyzkoušela,ale mám jen pocit,že se mi veka rozmáčí i když zelí vymačkám sebe víc.Jestli máte zkušenost napište.Díky
Zdena z JM
|3. 2. 2006 13:05
Mám pocit,že jste opsala recept na salát ze sterilovaného zelí,akorát jste jej jinak nazvala.Ale možná se mýlím.