• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Zelňáky z kysaného zelí se sýrem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 110
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g kysané zelí okapané
    • 100
      g uzený sýr nebo Gouda...
    • 50
      g sušená šunka nebo dobře vyuzená slanina
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce smetana ke šlehání nebo na vaření
    • 3
      lžíce polohrubá mouka cca 70 gramů
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Okapané zelí pokrájíme na kratší kousky, šunku nebo slaninu na drobno, sýr s česnekem nastrouháme na jemno. Vše dáme do mísy, přidáme vejce, smetanu, dle chuti osolíme a opepříme a dobře promícháme. Přisypeme mouku dle potřeby, abychom vytvořili směs, která bude kompaktní a bude držet pohromadě při smažení.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
V nepřilnavé pánvi s troškou rozpáleného oleje smažíme malé placičky, které připravíme tak, že z připravené směsi odebíráme lžící hromádky, které na pánvi zploštíme na placičky. Smažíme z obou stran dozlatova a dokřupava. Hotové odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk.
3
Placičky podáváme teplé jako hlavní chod, případně jako přílohu například k minutkám. Placičky jsou výborné i vychladlé, takže je můžeme podávat i jako chuťovku k pivu.

RADA: Jak si doma vyrobit kysané zelí do sklenice za zlomek ceny!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Zelníky - karbanátky se zelím

Zelníky - karbanátky se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Přílohy, pečivo a luštěniny Chléb & placky
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kysané zelí Olej Pepř mletý Polohrubá mouka Smetana ke šlehání Sůl Sušená šunka Uzený sýr Vejce

Domácí kysané zelí

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou

Bramborová polévka zimní

Bramborová polévka zimní

Cuketová čína 3

Cuketová čína 3

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Špaldové sušenky bez cukru

Špaldové sušenky bez cukru

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Drobenkový vločkový koláč - snadno, rychle, chutně

Drobenkový vločkový koláč - snadno,…

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Domácí kysané zelí

Poslední sledované recepty

59
Cuketové lasagne
Cuketové lasagne
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
37
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
27
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Zelňačka z uzených žeber
Zelňačka z uzených žeber
Zelňáky jihočeské
Zelňáky jihočeské
Zelňáky se zelným salátem
Zelňáky se zelným salátem
Zelné karbanátky s uzeným masem
Zelné karbanátky s uzeným masem
Zelné knedlíky
Zelné knedlíky
Zelné kofty v masala omáčce
Zelné kofty v masala omáčce
  • Recepty.cz
  • Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact