• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zelňáky IV.
Napište svůj komentář k receptu

Zelňáky IV.

autor: Vratislava.Kominkova
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelňáky IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • listové těsto
    • kečup - jemný
    • česnek
    • kysané zelí
    • šunka
    • anglická slanina
    • kapie
    • vejce
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

1
Rozválíme listové těsto a silně je potřeme kečupem smíchaným s několika prolisovanými stroužky česneku.
2
Poklademe tím, co lednice dá: šunkou nebo libovolným měkkým salámem, kombinujeme s libovou anglickou slaninou. Je možné poklást i plátky eidamského nebo uzeného sýru. Posypeme hustě dobrým kysaným zelím. Na kraj plátu dáme pruhy červené kapie tak, aby byla uprostřed závinu a zavineme.
3
Krájíme na asi 2 cm řezy, které položíme naležato na pečící papír na plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme kořením. Já mám osvědčené provensálské koření, které skvěle doplňuje chuť kečupu s česnekem.
4
Upečeme dorůžova v předehřáté troubě.
5
Chutná skvěle teplé i studené!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Zelňáky jihočeské

Zelňáky jihočeské

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 4. 1. 2008 14:12

    Sylvo a když to sbalíte do hodně tenkého válečku, dáte na chvilku do mrazáku ztuhnout (aby se to lépe krájelo), nakrájíte na kolečka kterými pokladete plech, potřete vejcem a posypete např sezamem a upečete, máte vynikající chuťovky.

  • Anonym | 30. 10. 2006 02:49

    Bože, bože, prostě zabalíme, co lednice dá. To silné potření kečupem mi ale nesedí. To se to přeci celé namočí (těsto bude oslizlé) a ani to nebude příliš držet pohromadě.

  • Sylva | 24. 10. 2006 10:39

    Já potřu listové těsto kečupem, posypu kořením, pokladu plátky libové anglické slaniny, posypu nadrobno nakrájenou cibulí a nahrubo nastrouhaným sýrem.Zabalím, potřu vejcem a peču. Zkuste!!!

  • Jaroslava Oumarová | 23. 10. 2006 11:22

    Jé, něco podobného jsme jednou pekli s dětmi na kroužku vaření, ale bez kapie. Zkusím to s ní, díky za připomenutí:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Kapie Kečup - jemný Kysané zelí Listové těsto Provensálské koření Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Calzone - Plněná pizza

Calzone - Plněná pizza

Čokoládové muffiny

Čokoládové muffiny

Mléčná rýže se skořicí

Mléčná rýže se skořicí

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Broskvové (meruňkové) muffiny

Broskvové (meruňkové) muffiny

Rychlobublanina

Rychlobublanina

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

193
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
85
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
77
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Habera (63) s Peštovou (53) na akci: Napětí mezi partnery!

Habera (63) s Peštovou (53) na akci: Napětí mezi partnery!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Zelňáky IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact