• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zelňáky IV.
Napište svůj komentář k receptu

Zelňáky IV.

autor: Vratislava.Kominkova
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelňáky IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • listové těsto
    • kečup - jemný
    • česnek
    • kysané zelí
    • šunka
    • anglická slanina
    • kapie
    • vejce
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

1
Rozválíme listové těsto a silně je potřeme kečupem smíchaným s několika prolisovanými stroužky česneku.
2
Poklademe tím, co lednice dá: šunkou nebo libovolným měkkým salámem, kombinujeme s libovou anglickou slaninou. Je možné poklást i plátky eidamského nebo uzeného sýru. Posypeme hustě dobrým kysaným zelím. Na kraj plátu dáme pruhy červené kapie tak, aby byla uprostřed závinu a zavineme.
3
Krájíme na asi 2 cm řezy, které položíme naležato na pečící papír na plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme kořením. Já mám osvědčené provensálské koření, které skvěle doplňuje chuť kečupu s česnekem.
4
Upečeme dorůžova v předehřáté troubě.
5
Chutná skvěle teplé i studené!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Zelňáky jihočeské

Zelňáky jihočeské

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka | 4. 1. 2008 14:12

    Sylvo a když to sbalíte do hodně tenkého válečku, dáte na chvilku do mrazáku ztuhnout (aby se to lépe krájelo), nakrájíte na kolečka kterými pokladete plech, potřete vejcem a posypete např sezamem a upečete, máte vynikající chuťovky.

  • Anonym | 30. 10. 2006 02:49

    Bože, bože, prostě zabalíme, co lednice dá. To silné potření kečupem mi ale nesedí. To se to přeci celé namočí (těsto bude oslizlé) a ani to nebude příliš držet pohromadě.

  • Sylva | 24. 10. 2006 10:39

    Já potřu listové těsto kečupem, posypu kořením, pokladu plátky libové anglické slaniny, posypu nadrobno nakrájenou cibulí a nahrubo nastrouhaným sýrem.Zabalím, potřu vejcem a peču. Zkuste!!!

  • Jaroslava Oumarová | 23. 10. 2006 11:22

    Jé, něco podobného jsme jednou pekli s dětmi na kroužku vaření, ale bez kapie. Zkusím to s ní, díky za připomenutí:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Kapie Kečup - jemný Kysané zelí Listové těsto Provensálské koření Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Šopský salát alá Verunka

Šopský salát alá Verunka

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Candát a batátové pyré

Candát a batátové pyré

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Hrášková polévka 2

Hrášková polévka 2

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
18
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
16
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
14
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Zelňáky IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact