Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
v-lada
|5. 2. 2014 10:47
taky ji vařím takhle, jen s paprikou přidám drcený kmín, pepř a bobkový list, pěkně ji provoní, jo a brambory dávám před vodou, v opačném případě mi voda stříká z hrnce ;-)
...osmažím dosklovata cibuli, přidám orestovat i klobásu, zapráším paprikou, nechám zpěnit a přidám vodu a brambory ...když je dobrá pikantní papriková klobása ani není třeba masox ...když jsou brambory měkké, přidám zelí (neproplachuji), povařím přidám smetanu s moukou... je výborná a ušetřím jeden špinavý hrnec z brambor, takže je ještě víc studentská :-))
ano, studentská je tím, že se nepoužívá vývar, ale bujón ;) a hlavně je rychlá a levná ;)
Alice
|6. 5. 2013 15:17
Čím asi....používej mozek :-D Že by tím, že je časově nenáročná, jednoduchá a rychlá (použití Masoxu) a že ji vaří studenti??? :D Zvláštní, že se nikdo takhle blbě neptá, proč babiččina zelňačka je babiččina :-D
A jak velké je středně velké vejce? :-D