To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Kuřecí směs v bramborové kaši
Pikantní vepřová pečínka
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Bramborové noky s dušeným špenátem
Chutná čína ze sojového masa
Kokosové řezy s citronem
Zimní minestrone
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem