To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hummus
Rebarborový koláč se sněhem
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Vaječný koňak bez vajec od Lídy
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Celer smažený v kořeněné tempuře
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake