To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karamelové řezy II.
Mrkvový salát III
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Čínská sladkokyselá omáčka
Pohádkový čokoládový dort
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Plněné batáty
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Krůtí guláš s těstovinami
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Dýňová polévka s hruškami